Obnoviť stránku

BANQUET Naturceramix 23 cm A03777

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Naturceramix 23 cm A03777

Keramický nôž Banquet s dĺžkou 23 cm je všestranne využiteľný nôž na porcovanie, ktorý zachováva vlastnosti krájanej suroviny. Vysoká kvalita a spoľahlivosť porcovacieho noža je dosiahnutá použitím oxidu zirkoničitého ako materiálu čepele, ktorý je veľmi silný a odolný proti mechanickému poškodeniu. Výhodou keramického ostria je odolnosť voči chemickým látkam z krájaných surovín, neviaže na seba vitamíny ani iné dôležité zložky potravy, a preto je ideálny na krájanie ovocia, zeleniny, ale aj mäsa a ďalších surovín.

Nôž je vyrobený na každodenné používanie. Okrem vysokej odolnosti proti poškodeniu je nôž vybavený ergonomickou rukoväťou, ktorá zaistí bezpečnú a pohodlnú manipuláciu pri práci. Krájaná potravina sa na keramickú oceľ nelepí,  preto je práca s nožom rýchla a efektívna. Zároveň je nôž koncipovaný tak, aby údržba bola čo najjednoduchšia a bolo ho možné umývať aj v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Porciovací nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Keramika
Dĺžka čepele 12,7 cm
Šírka čepele 1,9 cm
Kód:  VEPNK006
Produktové číslo:  A03777
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14