Obnoviť stránku

BANQUET Naberačka na špagety AKCENT BLACK A00906

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Naberačka na špagety AKCENT BLACK A00906

Naberačka BANQUET je určená na jednoduché servírovanie špagiet a iných cestovín. Veľmi ľahko sa čistí, možno ju bez obáv umývať aj v umývačke riadu. Disponuje pohodlnou rukoväťou z antikorovej ocele a praktickým otvorom na jednoduché zavesenie. Vďaka svojmu elegantnému vyhotoveniu v čiernej farbe skvele doplní akúkoľvek kuchynskú linku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pevnosť, odolnosť a dlhá životnosť
  • Pevná rukoväť z antikorovej ocele
  • Maximálna šetrnosť k riadu
  • Praktický otvor na zavesenie
  • Možnosť umývania v umývačke riadu

Príslušenstvo BANQUET

Príslušenstvo BANQUET predstavuje praktickú výbavu do každej kuchyne. Oceníte ho pri príprave najrôznejších pokrmov – omáčok, polievok, dezertov a ďalších dobrôt. Príslušenstvo je vyrobené z kombinácie vysoko odolnej antikorovej ocele a veľmi pevného, zdravotne nezávadného nylonu, ktorý hravo odoláva vysokým teplotám a zaručuje tak dlhú životnosť výrobkov. Zároveň je maximálne šetrný k vášmu riadu, takže sa nemusíte obávať nechceného poškrabania hrnca či panvice.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
Antikorová oceľ
Nylon

Veľkosť:
32 cm

Kód:  VPBKP001g
Produktové číslo:  A00906
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08