Obnoviť stránku

BANQUET LARGO 3,5 l + 6 l A03107

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANQUET LARGO 3,5 l + 6 l A03107

Sada dvoch antikorových tlakových hrncov BANQUET LARGO A03107 s objemom 3,5 l a 6 l so zeleným knobom a bajonetovým uzáverom je skvelým pomocníkom na prípravu gulášov, silných vývarov a ďalších dusených pokrmov. Hrnce sú vhodné pre všetky typy varných dosiek vrátane indukčnej varnej dosky. Vynikajú svojím silným sendvičovým dnom s hrúbkou 5 mm. Pokrievka hrnca ja vybavená pracovným ventilom na upúšťanie tlaku. Pre väčšiu bezpečnosť nechýba ani poistka proti otvoreniu a silikónové tesnenie. Hrnce disponujú tiež dvoma pracovnými tlakmi 0,6 alebo 0,9 barom.

Hlavné prednosti

  • zelený knob
  • bajonetový uzáver
  • vhodné pre všetky typy varných dosiek, vrátane indukcie
  • silné sendvičové dno
  • pracovný ventil
  • poistka proti otvoreniu
  • silikónové tesnenie
  • 2 pracovné tlaky
  • rýchle a ekologické varenie
  • úspora času a energie

Jedinečná úspora času a energie

Jedinečnou prednosťou varenia v tlakovom hrnci je rýchlosť prípravy pokrmov. Používaním kvalitného tlakového hrnca ušetríte veľa času stráveného pri varení a docielite značnú úsporu energie. Varenie pri vyššom tlaku a vyššej teplote je rýchlejšie, ekologickejšie a zdravšie. Krátko varené potraviny si uchovajú vyšší obsah vitamínov a ďalších látok, varené pokrmy v tlakovom hrnci sú tak zdravé a veľmi chutné. Tlakové hrnce sú ideálne pre všetky druhy mäsa, zemiakov, strukovín či tvrdšej zeleniny. Vybavte si svoju kuchyňu kvalitným pomocníkom na rýchlu a zdravú prípravu pokrmov.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Antikorová oceľ 18/8
Materiál držadiel:
Plast
Materiál pokrievka:
Ušľachtilá oceľ/plast
Objem:
3,5 l a 6 l
Priemer:
22 cm
Hrúbka steny:
1 mm
Hrúbka dna:
5 mm

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tlakový

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  VEPTH012
Produktové číslo:  A03107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08