Obnoviť stránku

BANQUET Jedlonosič Culinaria Red A11694

2,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,16 €

BANQUET Jedlonosič Culinaria Red A11694

Plastový dvojdielny obedár BANQUET CULINARIA Red A11694 je užitočným pomocníkom na prenášanie pokrmov. Využijete ho najmä vtedy, keď si chodíte pravidelne, či už do reštaurácie alebo školskej jedálne, pre obedy. Je vhodné mať ho doma aj v prípade, keď je vaše dieťa choré a vy mu vyzdvihnete obed v škole. Súprava vyniká moderným dizajnom krásne červenej farby, je vyrobená z kombinácie plastu (vonkajšia časť) a kvalitnej antikorovej ocele (vnútorná časť).

Jedlonosič obsahuje dve misky s objemom 0,7 l. Misky sa skladajú na seba, vrchná časť je vybavená viečkom. Pre pevné uzavretie misiek a vrchná pokrievka slúži stojan s prackou.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Antikor/plast
Priemer:
14,5 cm
Celkový objem:
1,4 l

Objem misiek:
0,7 l
Sila antikoru:
0,3 mm
Farba:
Červená

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 1,4 l
Počet poschodí 2
Materiál Plast, Nerez
Vlastnosti Dvojitá vnútorná stena, Otvor na odvod pary
Kód:  VEP032a076
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A11694
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13