Obnoviť stránku

BANQUET Festos TCE 6l A03099

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Festos TCE 6l A03099

Nerezový tlakový hrniec BANQUET Festos TCE A03099 o objeme 6 l je špičkovým pomocníkom pre prípravu poctivých gulášov, silných vývarov a ďalších dusených pokrmov. Vyniká svojím silným sendvičovým dnom o šírke 5 mm a je vhodný pre všetky typy varných dosiek vrátane indukčnej varnej dosky. Veko hrnca je opatrené hlavným pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku a bezpečnostným ventilom pre prípad zanesenia pracovného ventilu. Pre väčšiu bezpečnosť nechýba ani poistka proti otvoreniu a silikónové tesnenie.

Hlavné prednosti

  • silné sendvičové dno 5 mm
  • vhodný pre všetky typy varných dosiek, vrátane indukcie
  • 2 ventily - pracovné a bezpečnostné
  • poistka proti otvoreniu
  • silikónové tesnenie
  • rýchle a ekologickej varenie
  • úspora času a energie

Jedinečná úspora času a energie

Jedinečnou prednosťou varenie v tlakovom hrnci je rýchlosť prípravy pokrmov. Používaním kvalitného tlakového hrnca ušetríte veľa času stráveného pri varení a docielite značné úspory energie. Varenie pri vyššom tlaku a vyššej teplote je rýchlejší, ekologickejšie a zdravšie. Krátko varené potraviny si uchovajú vyšší obsah vitamínov a ďalších látok, varené pokrmy v tlakovom hrnci sú tak zdravé a veľmi chutné. Tlakové hrnce sú ideálne pre všetky druhy más, zemiakov, strukovín či tvrdšie zeleniny. Vybavte si svoju kuchyňu týmto kvalitným pomocníkom pre rýchlu a zdravú prípravu pokrmov.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Nerezová oceľ 18/8
Materiál držadiel:
Nerezová oceľ
Materiál pokrievka:
Nerezová oceľ / plast
Objem:
6 l
Hrúbka dna:
5 mm
Hrúbka steny:
1 mm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tlakový

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  VEPTH008
Produktové číslo:  A03099
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11