Obnoviť stránku

BANANA Pi M2 Berry

3,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

BANANA Pi M2 Berry

BANANA Pi M2 Berry je miniatúrna open-source základná doska založená na platforme ARM. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, OpenSuse linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard. Vhodná je pre stavbu malého serveru, lacného počítača, video herného emulátora a pod. Vychádza z BANANA Pi, oproti ktorému ponúka lepšie CPU a navyše pridáva zabudovanú WiFi.

Kľúčové vlastnosti počítača BANANA Pi M2 Berry

  • BANANA Pi má rozmery kreditnej karty
  • Kompatibilný so širokou škálou OS
  • V počítači tiká úsporný procesor ARM
  • Počítač BANANA Pi disponuje modulom WiFi 802.11b/g/n

Miniatúrny open-source počítač pre domácich majstrov

Základom je štvorjadrový procesor ARM Cortex-A7, ktorému sekunduje grafický čip Mali 400 MP2 a 1 GB operačnej pamäte. Ďalej má BANANA Pi vo výbave dvojicu USB 2.0 portov vrátane jedného s funkciou OTG. K internetu sa pripojíte cez gigabitový Ethernet a pamäť počítača je riešená SD kartou, cez ktorú bootuje operačný systém. Obrazovku s veľkým rozlíšením pripojíte cez HDMI port a môžete tak sledovať Full HD videá alebo hrať hry na veľkej obrazovke.

Parametre a špecifikácia

Kód:  BA106a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  bananaPi-M2-Berry

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02