Obnoviť stránku

Bamix tyčový mixér 100.285 PS

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bamix tyčový mixér 100.285 PS

Varenie je zábava. To platí dvojnásobne, keď používate kvalitné suroviny, riad aj prístroje. Užívajte si prípravu skvelých jedál aj vy a vybavte svoju kuchyňu najlepším mixérom súčasnosti, Bamix SwissLine M200. Ako jeho názov napovedá, je vyrábaný rovnakou spoločnosťou, ktorá v roku 1954 skonštruovala prvý mixér na svete. Tento konkrétny model patrí do kolekcie jedného z našich najuznávanejších šéfkuchárov, Zdeňka Pohlreicha.

"Vyrobené vo Švajčiarsku. V kvalite, ktorá sa stala synonymom spoľahlivosti a výkonu. Všetky moje kuchyne používajú mixéry Bamix už niekoľko rokov. Keď sa rozhodnete niečo robiť poriadne, potrebujete k tomu to najlepšie vybavenie, a tým Bamix bezpochyby je. Mnoho mojich kolegov doma aj v cudzine používa zásadne mixéry tejto značky. V našom odbore sa na náhodu nehrá. "- Zdeněk Pohlreich

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobený vo Švajčiarsku s dôrazom na maximálnu kvalitu
  • Bezporuchový a spoľahlivý mixér, ktorý používajú aj profesionáli
  • Výkonný motor s desaťročnou zárukou
  • Je ekologický a šetrný - má nízky odber elektriny a je postavený tak, aby sa dal ľahko opraviť
  • Tichý a hladký chod aj vo vysokých otáčkach
  • Vďaka špeciálnej úprave nepreberá chuť spracovávaných potravín

Neprekonateľná kvalita a spoľahlivosť

Na celom zariadení nenájdete jedinú slabinu. Všetky súčiastky sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, ktorých antikorová úprava je samozrejmosťou. Po celú dobu výroby navyše prechádzajú prísnou kontrolou kvality, ktorá hraničí až s laboratórnym testovaním. Takým úkonom je napríklad precízne vyvažovanie rotora, aby mal ťažisko dokonale na osi otáčania. To minimalizuje vibrácie, znižuje hlučnosť a predlžuje životnosť prístroja. Celé zostavovanie mixéra navyše prebieha ručne, a to vrátane spájkovania spojov, čo výrazne zvyšuje ich odolnosť.

Samotný motor je malý technologický zázrak. Napriek svojej nízkej energetickej náročnosti, ktorá v maximách dosahuje iba 200 W, dokáže fungovať rýchlosťou až 17 tisíc otáčok/min. Aj pri takých výkonoch je úplne spoľahlivý a bezporuchový. Niet divu, že na neho Bamix dáva nadštandardnú 10-ročnú záruku.

Praktické príslušenstvo

Okrem mixéra nájdete v balení všetko potrebné príslušenstvo. Mixér odložíte do priestorovo veľmi úsporného a zároveň elegantného stojanu. Priložená je tiež 900 ml nádoba a food processor s objemom 200 ml. Ten použijete na zeleninu, ovocie, čokoládu, korenie, detskú stravu a pod. Nadstavce sú 4, a to multifunkčný nôž, nôž na mäso, šľahací disk a miešací disk.

Rozmery:
340x60 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 200 W
Počet rýchlostí 2
Maximálne otáčky 17 000 ot./min
Kód:  BAMTM001
Produktové číslo:  100.285 PS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16