Obnoviť stránku

Bamix SuperBox červený

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bamix SuperBox červený

Štíhly ponorný mixér Bamix SuperBox červený patrí medzi nenáročné spotrebiče, zaberie minimum miesta v kuchyni, zároveň vám však bez mihnutia oka vyčaruje rad zeleninových smoothies, vláčnej zemiakovej kaše, zeleninových pyré aj drveného ľadu na prípravu ľadovej triešte. Mixér by rozhodne nebol úplný bez doplnkovej nádoby so sekáčikom, ktorý dokonale naseká orechy, semienka aj bylinky. Aby stále dobre šliapal, je ponorný mixér vybavený vo svojich útrobách motorom so stabilným príkonom 200 W. Kvalitný a spoľahlivý motor s úplnou ľahkosťou sa vyšplhá na rýchlosť až 17000 ot./min. Regulovať rýchlosť môžete nastavením požadovaného rýchlostného stupňa z 2 rýchlostí. Mixéru rozhodne nechýba ani ochrana, s ktorou si nepostriekate celú linku a vďaka ktorej bezpečne pripravíte aj horúce pokrmy.

Ponorný mixér Bamix SuperBox červený a jeho významné parametre

  • Funkcie: drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie
  • 2 voliteľné rýchlosti
  • Príkon 200 W
  • Maximálna rýchlosť otáčok 17000 ot./min
  • Príslušenstvo mixéra: sekáčik so sekacou nádobou, mixovacia nádoba, šľahacia metla, úzka mixovacia noha a minisekáčik

Ponorný mixér – univerzálne použitie Bamix SuperBox červený

V obsahu balenia Bamix SuperBox červený na vás vykukne aj všestranné príslušenstvo. So sekáčikom pripravíte zdravé pesto z byliniek, rozomeliete ovsené vločky pre zdravú múku alebo s eleganciou nasekáte zeleninu aj bylinky. Sekáčik v sebe ukrýva takú účinnosť, že s ľahkosťou nadrví všetko v zmrznutom stave. Šľahaciu metlu rozhodne uplatníte vždy, keď si prajete úplne nadýchanú penu či šľahačku. Ponorný mixér obsahuje taktiež úzku mixovaciu nohu prídavného nadstavca, ktorá vám pomôže s mixovaním aj v pohároch s úzkym hrdlom. Príslušenstvo mixéra je doplnené tiež nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha, Minisekáčik

Rýchlosť

Príkon 200 W
Počet rýchlostí 2
Maximálne otáčky 17 000 ot./min
Kód:  BAMMT002
Produktové číslo:  105.017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07