Obnoviť stránku

Bamix slices

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Bamix slices

Bamix slices melie, seká, krája, strúha, krája na plátky, drví. Je dodávaný s piatimi nadstavcami na krájanie (jemné, stredné a silné rezance, tenké a hrubé plátky) a s jedným nožom na mletie alebo sekanie. Kompatibilný je s tyčovými mixérmi DeLuxe a Swiss line. Funguje veľmi jednoducho nasadením hlavy mixéra na veko Slices. S jeho pomocou môžete strúhať čokoládu, zeleninu, tvrdý syr, urobíte si parádnu strúhanku zo starého pečiva, nasekáte si cibuľku na hrubo, ktorá vám bude vyhovovať bez jedinej slzy, nameliete si čerstvé mäso na prípravu fašírok alebo hamburgerov či si pripravíte ľadovú triešť do koktailov.

Vďaka excelentnému spracovaniu sa stal BAMIX verným partnerom na dlhé roky, a práve preto si ho mnohí šéfkuchári vybrali za svojho pomocníka. Všetky súčiastky, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami nepreberajú chuť ani pach použitých surovín a sú vyrobené z nehrdzavejúcich materiálov. Vďaka špeciálnej vložke vnútri pracovnej nádoby bezo zvyšku vyberiete všetky spracované suroviny z nádoby.

Kód:  BAM
Produktové číslo:  150.050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07