Obnoviť stránku

BABYLISS ST270E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS ST270E

Chcete očariť zakaždým dokonalým účesom? Stavte na multifunkčnú žehličku od renomovanej značky Babyliss. Nielenže zvládne vaše vlasy ľahko narovnať, môžete s ňou vykúzliť aj opačný efekt v podobe nádherných vĺn. O zdravie vašich vlasov sa postarajú profesionálne keramické doštičky spolu s dvojstupňovým nastavením teploty. Jednoducho všetko pre čo najlepší výsledok v podobe oslňujúcich vlasov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčné žehlička - vlasy uhladzuje aj natáča
  • Profesionálne doštičky s povrchom Ceramic Intense
  • Dvojstupňová úroveň teploty (150 °C a 230 °C)
  • LED dióda indikujúca zapojenie žehličky
  • Otočná šnúra a ergonomický tvar žehličky pre pohodlnú manipuláciu
  • Izolačná podložka a zámok teploty

Roztopašné vlny aj čistá elegancia

Rozhodnite sa podľa nálady, aký styling bude dnes pre vás ten pravý. Nie je potreba žiadnych nadstavcov, všetko máte v jednom skladnom prístroji. To určite oceníte aj v prípade, že sa vám v kúpeľni hodí každé ušetrené miesto. Jednoduchým vyhladením vlasov medzi doštičkami dosiahnete veľmi elegantného vzhľadu už jedným ťahom. Žehličku však stačí pootočiť a pri žehlení tak vlasy oprieť o zaoblenú časť, čím dosiahnete vzdušných vĺn aj romantických kučier. Ohromte svoje okolie krásnym účesom. 

Ochráni zdravie a krásu vašich vlasov

Máte jemné vlasy, ktoré potrebujú veľmi citlivú starostlivosť? Alebo sú naopak husté a nepoddajné? S touto žehličkou máte istotu, že neurobíte krok vedľa. Samozrejmosťou sú veľmi kvalitné, keramické doštičky, po ktorých vlasy dokonale kĺžu a sú tak ešte hladšie. Vyššia šetrnosť je zabezpečená aj vďaka dvojstupňovej regulácii teploty. Aby nedošlo počas žehlenia k nehode v podobe spálených vlasov, na rukoväti nájdete zámok teploty, takže sa nemusíte obávať o nechcenú zmenu nastavenia. Skvelou vlastnosťou žehličky tiež je, že sa vám takmer ihneď nahreje na prevádzkovú teplotu, nestratíte tak zbytočne cenný čas v ranných prípravách. 

Doplňujúce informácie

Rozmery doštičiek:
24 × 90 mm

Určenie:
Suché vlasy

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bezpečnostný zámok
Max. teplota 230 °C
Min. teplota 150 °C

Funkcie

Displej Bez displeja
Funkcie Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu

Ostatné

Farba Čierna
Kód:  EAT5162k
Produktové číslo:  ST270E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02