Obnoviť stránku

BABYLISS PRO, Rotačná teplovzdušná kefa Rotating BAB2770E

4,6 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -14 %
63,90 € 73,90 €

BABYLISS PRO, Rotačná teplovzdušná kefa Rotating BAB2770E

Výnimočný objem vášho účesu bez poškodenia vlasov vykúzlite pomocou kulmofénu BABYLISS PRO. Rotačná keramická kefa so štetinami z diviaka rozčeše aj dlhé husté vlasy. Vďaka centrálnemu generátoru záporných iónov odstráni statickú elektrinu z vlasov a váš účes tak bude vzdušný, vlasy zostanú hebké na dotyk, lesklé na pohľad a ich finálna úprava bude značne zjednodušená. Je tiež preukázané, že iónová technológia posilňuje pôsobenie vlasových prípravkov.

Jednoduchosť vlasového stylingu je v kulmofénu BABYLISS PRO podporená dvomi smermi rotácie. Možnosť nastaviť si dve teploty vzduchu zvyšuje účinnosť fénu. Súčasťou sú dve kefy s priemerom 40 mm a 50 mm. Väčší priemer kefy je vhodný najmä na dosiahnutie väčšieho objemu, menšie potom pre vytvorenie romantických či hravých kučier, ktoré zdôraznia prirodzenú krásu vašich vlasov. 

Kľúčové vlastnosti kulmofénu BABYLISS PRO:

  • Keramické kefy z diviačích štetín so špičkami chránenými epoxidovou živicou ľahko rozčešú aj dlhé a husté vlasy a chránia ich tak pred poškodením či lámaním. 
  • Dva kefy o priemeroch 40 a 50 mm dodajú vášmu účesu nový rozmer. 
  • Dva stupne teploty a voľba studeného vzduchu uľahčujú finálny styling podľa potrieb vašich vlasov. 
  • Dva smery rotácie kief pre jednoduché používanie - prameň vlasov sa automaticky natočí bez toho, aby sa vlasy zamotali. 
  • Ionizačná technológia bráni vzniku statickej elektriny, stará sa o kvalitu vašich vlasov, prispieva k lesklým a zdravo vyzerajúcim vlasom a podporuje pôsobenie vlasových prípravkov. 
  • Vlasy sú po použití kulmofénu pružné, lesklé a ľahko sa upravujú. 
  • Sklopný zadný filter. 
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rotačný

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch, Obojstranná rotácia, Rýchle nahriatie, Regulácia teploty

Vlastnosti

Príkon 800 W
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 2,7 m
Nadstavce Teplovzdušná kefa
Vlastnosti 360° otočný kábel

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet nadstavcov 2 ks

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  BABKUF01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BAB2770E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11