Obnoviť stránku

Babyliss PRO BAB2474TDE

78,90 €

Babyliss PRO BAB2474TDE

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Kliešťová kulma BaByliss PRO plní kľúčovú úlohu v živote žien všetkých vekových kategórií, ktoré odjakživa túžia vlastniť luxusne vlnitú hrivu bez toho, aby kvôli tomu museli navštíviť kaderníka. Táto šikovná kamoška v hodnote príkonu 60 W má pre vás pripravenú charakteristickú klipsu, ktorá pomáha vlasy pri natáčaní pridržať na správnom mieste. Vlny budú krásne a úplne pravidelné. Veľkosť hlavice 32 mm je známkou toho, že patrí k širokým kulmám, ktoré sa uplatnia najmä na dlhých vlasoch. Moderný povrch kulmy na vlasy je vyrobený z titánu, ktorý dobre znáša vysoké teploty a nenechá sa len tak poškriabať. S titánom teda nemusíte jednať v rukavičkách a rovnako vám vydrží dlho. A ešte dokáže zamedzovať vzniku nežiaducej statickej elektriny. Potešujúcou vlastnosťou je rovnako krátka chvíľa rozehrievania, Babyliss PRO BAB2474TDE je len za 30 s pripravená k činnosti, čo je skôr než si rozmyslíte, v akom účese dnes vyrazíte von. Ak chcete mať istotu, že účes bude na výbornú, nastavte si požadovanú teplotu podľa typu a stavu vašich vlasov. Kulma na vlasy BaByliss PRO vám poskytne 30 teplôt, ktoré v maxime dosiahnu až 220 °C. Jemné vlasy reagujú už pri nižšej teplote, naopak, tuhé vlasy vyžadujú teplotu vyššiu, inak nedržia tvar.

Kulma na vlasy Babyliss PRO BAB2474TDE ...

Zásadné prednosti kulmy na vlasy Babyliss PRO BAB2474TDE

  • Kliešťová kulma na vlasy BaByliss PRO na prirodzene krásne vlny
  • Kvalitný materiál: Titán
  • Studený hrot na pohodlnú a bezpečnú prácu
  • Možnosť regulácie teploty až do 220 °C
  • Celkový počet voliteľných teplôt: 30
  • Kulma na vlasy má dobu nahriatia 30 s
  • Automatické vypnutie pri dlhšej nečinnosti kulmy
  • Jednoduché ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 2,7 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 32 mm

Nenahraditeľné funkcie kulmy na vlasy Babyliss PRO BAB2474TDE

Nepochybnou prednosťou tejto kulmy na vlasy je aj studený hrot, s ktorým môžete bez obáv siahať na studenú špičku hlavice, a teda sa kulma lepšie drží. Vďaka funkcii automatického vypnutia je zbytočné mať strach, že pri rannom zhone zabudnete kulmu vytiahnuť zo zásuvky. Sama sa po nejakom čase automaticky vypne. Pohodlnú obsluhu dopĺňa prívodný kábel, dlhý 2,7 m, takže pri kulmovaní môžete behať po miestnosti. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom už len podarený dizajn lokňovacej kulmy, vďaka ktorému sa z prístroja stane príjemný doplnok každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Titán
Doba nahriatia 30 s
Príkon 60 W
Počet teplôt 30
Max. teplota 220 °C
Dĺžka prívodného kábla 2,7 m
Priemer 32 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna
Kód:  BBLKV636
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BAB2474TDE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13