Obnoviť stránku

BABYLISS kulma C1200

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS kulma C1200

Doprajte svojim vlasom profesionálnu starostlivosť s modernou kulmou značky BaByliss. Podľa potreby si vyberte z 2 teplôt, konkrétne 210 alebo 230 °C. Dajte svojim vlnám zakaždým iný smer a vyskúšajte ich rôzne varianty. Pomôže vám s tým trojaké nastavenie dĺžky ohrevu (8, 10 a 12 sekúnd) a nahriata kulma vás upozorní zvukovým signálom, že je pripravená na použitie. Vďaka otočnej šnúre sa vám s ňou bude ľahko pracovať a výhodou je nepochybne tiež jednoduché čistenie priloženým nástrojom.

Celý proces je 100% automatický s bezuhlíkovým digitálnym motorom a BaByliss využíva špeciálnu patentovanú technológiu. V rannom zhone iste oceníte okamžité zahriatie až na 230 °C vďaka profi zahrievaciemu prvku. Dajte zbohom zelektrizovaným vlasom s ionizačnou funkciou a užívajte si vášho dokonalého účesu každý deň. Automatické vypnutie vám navyše ušetrí obavy, či ste nezabudli kulmu omylom zapnutú. O prevádzke budete mať vždy prehľad so svetelnou LED kontrolkou.

Povedzte áno praktickej kulme BaByliss

  • Stopercentne automatická prevádzka
  • Nastavenie smeru natáčaných vĺn
  • Okamžité zahriatie na max. 230 °C
  • 2 teplotné stupne 210 a 230 °C
  • Vnútri digitálny bezkartáčový motor
  • Jednoduchá manipulácia vďaka otočnej šnúre
  • Ionizácia pre antistatické vlasy
  • Svetelná LED kontrolka zapnutia
  • Automatické vypnutie po 60 minútach
  • Dodaný nástroj na ľahké čistenie
  • Štýlový dizajn v strieborno sivej farbe

Hriva ako zo salónu

Túžite po krásnych vlnách, ktoré vydržia bezchybné mimoriadne dlhú dobu? S dômyselným automatickým systémom kulmy Curl Secret Ionic to nikdy nebolo jednoduchšie. Bez zdĺhavej námahy a zbytočných pohybov docielite perfektných výsledkov v rekordnom čase. Vaše lesklé lokne vám bude každá závidieť a vy pre seba ulovíte všetky obdivné pohľady.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 8 s
Príkon 800 W
Počet teplôt 2
Max. teplota 230 °C

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Ionizácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  EAT4262e
Produktové číslo:  C1200E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19