Obnoviť stránku

BABYLISS G947E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G947E

IPL epilátor Babyliss G947E vás účinne a bezbolestne zbaví chĺpkov zo všetkých častí tela, vrátane tváre. Nemusíte sa obávať, že nie ste správny fototyp, pretože tento prístroj je veľmi účinný a funguje na piatich fototypoch IV, pre ktoré možno nastaviť 5 stupňov intenzity žiarenia. Malé kontaktné senzory strážia správne priloženie prístroja k pokožke. Dlhú životnosť epilátora zabezpečuje kvalitná lampa Quartz Technology Lifetime, ktorá má výdrž až 300 000 zábleskov. Aplikačné okienko zaberá pokožku s rozmermi 3 cm2. Tento epilátor môžete vďaka špeciálnemu nadstavcu používať aj na časti tváre, najmä líca, bradu a hornú peru. IPL epilátor Babyliss je kompaktný, veľmi ľahký a vďaka ergonomickej rukoväti sa dobre drží. Prístroj funguje na základe sieťového pripojenia, takže ho nie je potrebné počas epilácie dobíjať.

Kľúčové vlastnosti IPL epilátora Babyliss G947E

  • Permanentné odstránenie chĺpkov
  • Klinicky overená účinnosť
  • Účinný pre 5 fototypov
  • Zdravotná nezávadnosť epilátora
  • IPL epilátor Babyliss G947E je vhodný pre všetky časti tela vrátane tváre
  • Lampa Quartz Technology Lifetime má životnosť až 300 000 zábleskov
  • Zužujúci tvárový nadstavec pre precízne ošetrenie horšie dostupných oblastí
  • Doba ošetrenia pre nohy je 10 minút, pre oblasť bikín 1 minútu a pre podpazušie 2 minúty
  • Sieťové pripojenie, nemusíte teda riešiť vybitú batériu

Dajte zbohom vašim chĺpkom s IPL epilátorom Babyliss G947E

Iba 20 minút, to je doba, ktorú potrebujete pre odstránenie chĺpkov s týmto jedinečným epilátorom. Pre ošetrenie nôh budete potrebovať 10 minút, podpazušie 2 minúty a pre oblasť bikín iba 1 minútu vášho času. IPL epilátor Babyliss G947E je vhodný pre ženy aj mužov a vďaka rozoznaniu odtieňa pokožky aj maximálne šetrný. Fotoepilácia je založená na princípe pulzného svetla, ktoré sa sústreďuje na melanín obsiahnutý vo folikule chĺpka. Po jeho zasiahnutí svetlom dôjde k bezbolestnému odstráneniu chĺpka a k zabráneniu jeho ďalšieho rastu. Výsledkom je hladká pokožka bez chĺpkov. 

Obsah balenia:
1 IPL epilátor Babyliss G947E
1 zužujúci tvárový nadstavec
1 napájací kábel

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Vlastnosti

Počet režimov 3
Kód:  BABLI947
Produktové číslo:  G947E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17