Obnoviť stránku

BABYLISS G935E

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS G935E

Epilácia je v dnešnej dobe súčasťou života takmer každej ženy. Čo ale majú robiť tie, ktoré epiláciu neznášajú? Prečo by si mali dobrovoľne spôsobovať bolesť? S tým je koniec, pretože s epilátorom BaByliss dosiahnete perfektné výsledky bez bolesti a bez rizika poškodenia zdravia. Trápia vás chĺpky aj na miestach, kde ich ostatní nemusia vôbec riešiť? Riešením je epilátor BaByliss.

Kľúčové vlastnosti

  • IPL technológia pracujúca na princípe pulzného svetla
  • Lampa Quartz Technology Lifetime
  • Životnosť lampy 200 000 zábleskov
  • Tvárový nástavec určený pre líca, bradu, hornú peru
  • Doba ošetrenia: nohy 10 minút, bikini 2 minúty, podpazušie 1 minúta
  • Gliss mode pre automatické vysielanie pulzov
  • Sieťové pripojenie

Gliss mode

Lampa Quartz Technology Lifetime zaistí dlhú životnosť epilátora a vďaka technológii IPL, pracujúcej na princípe pulzného svetla, dosiahnete perfektné oholenie nôh behom desiatich minút, oblasti bikín priebehu 2 minút a podpazušia za jedinú minútu. Aplikačným okienkom vysiela lampa záblesky a tým šetrne zbavuje vašu pokožku chĺpkov. Vďaka technológii Gliss mode nemusíte navyše vysielať pulzy samy, k dispozícii je automatický program, ktorý to urobí za vás.

Bezbolestne na všetkých častiach tela

Epilátor vás bezbolestne zbaví chĺpkov nielen v podpazuší a oblasti bikín, ale aj na tvári, kde chĺpky spôsobujú najväčšie problémy. Epilácia je určená pre všetky typy pleti (fototypy IV) a vďaka špeciálnemu tvárovému nástavcu vás už nebudú trápiť chĺpky ani na lícach, na brade alebo v oblasti hornej pery.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Vlastnosti

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  EAT3125h
Produktové číslo:  G935E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06