Obnoviť stránku

BaByliss G220E

32,90 € 33,90 €

BaByliss G220E

Holiaci strojček G220 je určený pre dievčatá a ženy, ktoré sa rady starajú o svoje telo. Strojček rýchlo, jednoducho a bezbolestne zbaví užívateľky všetkých nechcených chĺpkov. Pre dokonalú hygienickú čistotu strojčeka je jeho hlavica odnímateľná a umývateľná. K dispozícii je tiež čistiaca kefka, ktorá odstráni aj uviaznuté chĺpky a iné nečistoty. Prístroj má ergonomický tvar, ktorý sa dobre drží v ruke. Holiaci strojček má sieťové napájanie a disponuje dvoma rýchlosťami. Zaobstarajte si praktický holiaci strojček pre krásnu a hodvábne jemnú pokožku celého tela!
 

Vlastnosti strojčeka

  • Zbavuje pokožku nechceného ochlpenia
  • Je určený pre dievčatá a ženy
  • Jeho použitie je jednoduché a rýchle
  • Má odnímateľnú a umývateľnú hlavicu
  • Súčasťou balenia je čistiaca kefka
  • Má ergonomický tvar
  • Napája sa zo siete
  • Disponuje 2 rýchlosťami
  • Zanecháva pokožku hodvábne jemnú

Pre krásu dievčat a žien

Moderná žena dbá nielen o krásu svojej tváre, elegantné oblečenie a príjemnú vôňu, ale svoju pozornosť venuje tiež vzhľadu svojho tela a pokožky. Nechcené chĺpky, ktoré vyrastajú na pokožke je potrebné pravidelne odstraňovať. Existuje niekoľko spôsobov odstraňovania chĺpkov, ich holenie je ale asi tou najpríjemnejšou formou. Kvalitný strojček zachytí aj tie najjemnejšie chĺpky a rýchlo ich odstráni. Zanechá tak pokožku jemnú a mladistvú. Majte krásne hladkú pokožku, ktorá priťahuje pohľad každého muža!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámsky
Využitie Nohy, Intímne partie

Využitie

Využitie Nohy, Intímne partie

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Umývateľnosť, Zastrihávač
Dĺžka strihu 4 mm

Farba

Farba Biela
Kód:  BRAHSP018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G220E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18