Obnoviť stránku

BABYLISS E837E

3,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
68,90 €

BABYLISS E837E

Dokonalý zastrihávač BABYLISS E837E pre vlasy a fúzy za priaznivú cenu poteší všetkých, ktorí si ich často a radi upravujú. Určite vás zaujmú veľmi tvrdé a odolné antikorové čepele. Profesionálna 32 mm pohyblivá čepeľ z CMS (chrommolybden-antikor) a pevná čepeľ z ušlachtilej ocele v spojení s 3D elektrochemickým brúsením iste na prvý pohľad vzbudí dôveru.

Pomôže aj integrovaný hrebeň, ktorý fúzy nadvihne a uľahčí tým zastrihávanie. Samomazacie čepele holiaceho strojčeka sú vybavené vankúšikom so zásobníkom, ktorý po každom použití uvoľňuje potrebné množstvo oleja na ich správnu funkciu. Olej, len raz za čas dopĺňate. Zo všetkých nadstavcov vymenujme aspoň 2 strihacie nadstavce s rozsahom 2 - 14 mm a 3 - 15 mm a 1 precízny nadstavec so 6 pozíciami (od 0,5 do 3 mm). V praktickom stojančeku však nájdete aj špeciálne nadstavce na tvár, telo a chĺpky v nose a v ušiach.

Pre väčšie pohodlie pri používaní je strihací strojček vodovzdorný a je možné ho použiť aj v sprche. UPOZORNENIE: kábel musí byť odpojený od držadla pred použitím prístroja v sprche. Batéria vám vydrží 40 minút, čo je na vykonanie úkonu dostačujúce. Na nabíjanie upozorňuje vstavaný LED indikátor. Strojček si vás získa tiež ľahkou údržbou, ktorá zaručí maximálnu hygienu a na tento účel je k nemu priložená aj čistiaca kefka.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose, Telo
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 3
Materiál čepelí Oceľ, Nehrdzavejúca oceľ
Počet nastavení strihu 6
Ovládanie Pomocou tlačidiel
Typ nadstavca Fúzy, Vlasy, Uši, Nos

Funkcie

Funkcie Umývateľné nadstavce, Vodoodolný, Indikátor nabíjania LED, Nastavenie dĺžky

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 2 mm
Max. dĺžka strihu 15 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 30 min
Doba nabíjania 960 min
Napájanie Elektrická sieť, Akumulátor, Batéria

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  EAT6121w
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E837E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08