Obnoviť stránku

BABYLISS D302RE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS D302RE

V červenom krásavcovi od značky Babyliss nájdete skvelého parťáka pre efektívne usušenie vlasov. Je vybavený tromi stupňami nastavenia teploty a rýchlosti, vďaka tomu sa hodí pre všetky typy vlasov. Či už sa pýšite neskrotnou hrivou či naopak jemnými a hebkými vlasy, sušič si nastavíte presne na mieru. Nadstavcom v tvare koncentrátora ľahko zacielite prúd vzduchu, čo oceníte pri tvarovaní účesu. Doprajte si jednoduchý fén, s ktorým rýchlo dosiahnete perfektné výsledky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Šetrí 25% energie vylepšeným sušiacim výkonom
  • Jednoduché nastavenie teplôt a rýchlostí
  • Očko pre zavesenie uľahčí upratovanie
  • Vhodné pre všetky typy vlasov
  • Červené prevedenie osvieži vašu kúpeľňu

Tichý a úsporný

Nenechajte sa oklamať príkonom fénu 1400 W. Vďaka mnohým vylepšeniam vysúša vlasy rovnako efektívne, ako prístroje s príkonom o 25% väčším. Šetrí tým energiu a zároveň vašu peňaženku. Svojim tichým chodom poteší aj tých, ktorí si vlasy vysušiavajú v skorých ranných hodinách a chcú čo najmenej rušiť svoje okolie.  

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 400 W
Počet teplôt 3
Nadstavce Koncentrátor

Farba

Farba Červená
Kód:  BAFV003
Produktové číslo:  41005064

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13