Obnoviť stránku

Babyliss C900

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babyliss C900

Doprajte svojim vlasom profesionálnu starostlivosť s modernou loknovacou kulmou značky BaByliss. Na výber máte z dvoch teplôt 185 °C a 205 °C. Dajte svojim vlnám zakaždým iný smer a vyskúšajte ich rôzne varianty. Pomôže vám s tým časovač na 12 sekúnd. Dostatočne dlhá otočná šnúra vám uľahčí manipuláciu pri stylingu. Profesionálny zahrievací prvok pre okamžité zahriatie na 205 °C. Keramický povlak ktorý dokonale ochráni, chráni vaše vlasy. Zostanú prirodzene lesklé a hodvábne na dotyk. Súčasťou balenia je čistiaca náradia. S jeho pomocou vám kulma vydrží dlhšie plne funkčná.  

Kľúčové vlastnosti

  • automatický proces
  • keramický povrch
  • okamžité zahriatie až na 205 °C
  • digitálny bezkartáčový motor
  • pohodlná manipulácia vďaka otočnej šnúre
  • svetelná LED kontrolka zapnutia
  • automatické vypnutie

Perfektný styling

Celý proces je 100 % automatický s bezuhlíkovým digitálnym motorom. Dajte zbohom zelektrizovaným vlasom. S ionizačnou funkciou si užívajte vášho dokonalého účesu každý deň. Automatické vypnutie vám navyše ušetrí obavy, či ste nezabudli kulmu omylom zapnutú. O prevádzke budete mať vždy prehľad so svetelnou LED kontrolkou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 12 s
Počet teplôt 2
Max. teplota 205 °C

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPTkn1220
Produktové číslo:  41006273

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08