Obnoviť stránku

BaByliss C632E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C632E

Konečne úžasné vlny. Kulma BABYLISS sa stane dôležitou pomôckou tých žien, ktoré chcú dať zbohom fádnym rovným vlasom a vytvoriť si zvodné lokne či kučery, kedykoľvek si len spomenú. Rozmer hlavy 32 mm znamená, že náleží k širokým kulmám na vlasy, ktoré sa uplatnia najmä na dlhých vlasoch. Srdcom kulmy na vlasy je kvalitný povrch z keramiky, s ktorou máte záruku šetrného prístupu k vlasom, každý prameň kulmuje na rovnakú teplotu a nedochádza tak k teplotným výkyvom, ktoré vlasom škodia. Aby bol výsledný efekt vždy dokonalý, je nutné zvoliť optimálnu teplotu podľa aktuálneho stavu vlasov a ich typu. Prístroj ponúka 6 teplotných stupňov, ktoré dosiahnu až 210 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, naopak, husté vlasy sa prispôsobia až pri vyššej teplote.

  • Kvalitný materiál: keramika
  • Studený hrot zaistí pohodlnú a bezpečnú obsluhu
  • Možnosť nastaviť teplotu do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti

Čím vás táto kulma príjemne prekvapí, je studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice chladná a kulmu tak môžete bezpečne uchopiť. Vďaka zabudovanej funkcii automatického vypnutia ani u chronických zábudlivcov nehrozí, že opustíte byt a necháte kulmu zapnutú. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 6
Max. teplota 210 °C
Priemer 32 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna, Fialová
Kód:  BAKNV496
Produktové číslo:  C632E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01