Obnoviť stránku

BaByliss C625E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C625E

Nastal čas na zmenu? Dajte šancu vlnám. Kulma na vlasy BABYLISS je súčasťou výbavy tých žien, ktorých snom je mať nádherný účes plný prirodzených vĺn, a to nielen pri slávnostných príležitostiach. Priemer hlavice 25 mm signalizuje, že náleží medzi široké kulmy, ktoré sú vhodné na tvorbu ležérnejších vĺn. Kulma je opatrená kvalitným povrchom z keramiky, ktorej kladom je bezpochyby maximálna šetrnosť k ošetrovaným vlasom a zároveň ich pri kulmovaní uhladzuje. Aby bol finálny výsledok čo najlepší, navoľte si optimálnu teplotu nielen podľa typu, ale aj podľa stavu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám poskytne 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Nižšia teplota je šetrnejšia, vhodná na jemné vlasy, naopak, tvrdšie vlasy sa dobre tvarujú pri vyšších teplotách.

  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Bezpečnostná poistka vo forme automatického vypnutia
  • Priemer kulmy na vlasy: 25 mm

Vítaným plusom kulmy na vlasy je tiež studený hrot, ktorý udržuje špičku hlavice studenú, bráni spáleniu prstov a držanie kulmy v ruke je preto lepšie a bezpečnejšie. Vďaka zabudovanej funkcii automatického vypnutia nie sú na mieste obavy, že pôjdete von a necháte kulmu zapnutú. Dokáže sa totiž po nejakom čase sama uspať a vypnúť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 6
Max. teplota 210 °C
Priemer 25 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna, Fialová
Kód:  BAKNV489
Produktové číslo:  C625E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02