Obnoviť stránku

BaByliss C619E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C619E

Konečne úžasné vlny na prvý pokus. Automatická kulma na vlasy BABYLISS je základným kameňom kozmetickej výbavy u žien, ktoré nebavia rovné vlasy a chcú si vytvoriť príťažlivé lokne, či už doma alebo na cestách. Táto užitočná pomocníčka uspokojí aj náročných používateľov, pretože prameň namotá automaticky a všetku prácu spraví za vás. Vďaka tejto možnosti si veľmi jednoducho vyčarujete úplne krásne vlny a to omnoho efektívnejšie než s bežnou kulmou. Veľkosť hlavice 19 mm ju radí k tvz. širokým kulmám, ktoré si výborne rozumejú s dlhými vlasmi. Kulma na vlasy dostala do vienka kvalitný povrch z keramiky, ktorá je známa svojou šetrnosťou k vlasom, preto sa ju nemusíte báť použiť, ani keď máte jemnejšie vlasy. Aby bol celkový výsledok vždy bezchybný, nastavte si tiež preferovanú teplotu nielen podľa typu, ale aj podľa stavu vlasov. Prístroj má 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Jemným vlasom postačuje nižšia teplota, naopak, tvrdšie vlasy sa dobre tvarujú pri vyšších teplotách.

Základné prednosti kulmy na vlasy BaByliss C619E

  • Automatická kulma na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Materiál kulmy na vlasy: keramika
  • Studený hrot zaistí pohodlnú a bezpečnú obsluhu
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Ľahké ovládanie

Veľkým plusom je určite studený hrot, ktorý bráni popáleniu pokožky a kulmu tak lepšie chytíte do ruky. S poistkou vo forme automatického vypnutia ani u chronických zábudlivcov nehrozí, že opustíte dom bez toho, aby ste kulmu vypli. Keby sa tak stalo, vypne sa po istom čase sama.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 6
Max. teplota 210 °C
Priemer 19 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna
Kód:  BAKNV632
Produktové číslo:  C619E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17