Obnoviť stránku

BABYLISS C449E

49,90 €

BABYLISS C449E

Konečne vlny na prvýkrát. Kónická kulma BABYLISS je súčasťou výbavy tých žien, ktoré odjakživa túžia vlastniť luxusne vlnité vlasy ľahko a z pohodlia domova. Táto elegantná pomocníčka má typicky zúžený tvar. Jej ovládanie zo začiatku možno vyžaduje trošku cviku, ale finálny styling je úplne prirodzený a máte ho hotový v priebehu chvíľky. Veľkosť hlavice 10 mm znamená, že patrí k tenkým kulmám, ktoré sú vhodné aj pre krátke vlasy. Povrch kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, tá dokáže ošetriť vlasy maximálne šetrne, preto je veľmi obľúbená u žien s jemnými alebo aj poškodenými vlasmi. Aby bol celkový styling ohromujúci, nastavte si požadovanú teplotu podľa toho, aký typ vlasov máte a v akej sú kondícii. Kulma BABYLISS vám poskytne 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Na jemné a farebné vlasy stačí nižšia teplota, pri tvrdých a hustých vlasoch sa nebojte na teplote pridať.

Kulma na vlasy BABYLISS C449E ...
Kulma na vlasy BABYLISS C449E ...

Rozhodujúce vlastnosti kulmy na vlasy BABYLISS C449E

  • Kónická kulma na vlasy BABYLISS na dokonalé vlny
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 210 °C
  • Počet teplôt: 6
  • Ľahké ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,8 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 10 mm

Ďalšie vyšperkované funkcie kulmy na vlasy BABYLISS C449E

Ďalším benefitom kulmy na vlasy je bezpochyby studený hrot, s ktorým sa dá prístroj chytiť aj za špičku bez spálenia prstov, teda je manipulácia s kulmou lepšia a bezpečná. Samozrejmým komponentom je aj prívodný kábel, ktorý meria 1,8 m, takže s ním nemusíte sedieť meter od zásuvky. Nespomenutý nezostane ani páčivý dizajn, s ktorým sa za ňu nemusíte hanbiť a schovávať ju do šuplíka.

Kulma na vlasy BABYLISS C449E ...

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kónická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 6
Max. teplota 210 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Priemer 10 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Studený hrot, Klipsy

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  BABKV620
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C449E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16