Obnoviť stránku

BaByliss C435E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C435E

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Kónická kulma BABYLISS je ideálnym pomocníkom tých žien, ktoré nebavia rovné vlasy a chcú si vytvoriť nádherný účes plný prirodzených vĺn, a to bez návštevy kaderníckeho salóna. Táto štýlová kamoška je charakteristická zužujúcim sa telom. Ide o klasickú kulmu bez pomocnej klipsy na prichytenie vlasov, ale akonáhle sa spoločne zladíte, odmení sa vám vlnkami v úplne prirodzenom vzhľade. Veľkosť hlavice 25 mm znamená, že náleží k širokým kulmám na vlasy, ktoré sa vybláznia hlavne na dlhých vlasoch. Jadrom kulmy na vlasy je kvalitný povrch z keramiky, tá dokáže ošetriť vlasy maximálne šetrne a tiež pri kulmovaní vlasy rovno pekne uhladzuje. Aby bol účes nádherný, zvoľte správnu teplotu kulmy na vlasy podľa typu a kondície vašich vlasov. Na výber máte 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 200 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, na druhú stranu tvrdé vlasy reagujú až na vyššie teploty.

Najdôležitejšie prednosti kulmy BaByliss C435E

  • Kónická kulma na vytvorenie luxusných vĺn
  • Kvalitný materiál kulmy: keramika
  • Studený hrot na pohodlnú a bezpečnú prácu
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 200 °C
  • Počet teplôt: 3
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Intuitívne ovládanie

Do detailu vyladená kulma na vlasy BaByliss C435E

Veľkou prednosťou je tiež studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice stále chladná a uľahčuje celkovú manipuláciu s kulmou. Vďaka integrovanej funkcii automatického vypnutia už nehrozia obavy, že odídete z domu a kulmu na vlasy necháte zapnutú. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama. Diskomfort nepocítite ani kvôli dĺžke prívodného kábla, ktorý meria 1,75 m, takže s ním nemusíte sedieť meter od zásuvky. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom už len podarený dizajn lokňovacej kulmy, vďaka ktorému bude kulma na vlasy ozdobou každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kónická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 3
Max. teplota 200 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,75 m
Priemer 25 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot

Farba

Farba Čierna, Zlatá
Kód:  BAKNV649
Produktové číslo:  C435E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17