Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BABYLISS C271E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS C271E

Premýšľate o zmene účesu? Stavte na vzdušné vlny. Kliešťová kulma BABYLISS nechýba v kozmetickej výbave žien, ktoré túžia po zmene a zo svojich vlasov chcú vyčariť zvodné lokne či kučery, kedykoľvek si len spomenú. Táto šikovná kamoška je vybavená klipsou, do ktorej prameň vlasov ľahšie zachytíte. Teda sú vlasy zvlnené rovnomerne po celej ich dĺžke. Rozmer hlavice 16 mm znamená, že náleží k tenkým kulmám, sadne vám ako uliata obzvlášť ak chcete vlnkami spestriť kratšie vlasy. Kulma na vlny rozhodne osloví aj kvalitným povrchom z keramiky, tá dokáže byť k vlasom maximálne šetrná, rozloží si teplotu po celej ploche hlavice rovnomerne a vlasy tak pri kulmovaní netrpia teplotnými výkyvmi.

Dôležité parametre kulmy na vlasy BABYLISS C271E

  • Kliešťová kulma na vlasy BABYLISS na oslnivo vlnitý účes
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot na pohodlnú a bezpečnú prácu
  • Ľahká regulácia teploty až do 185 °C
  • Jednoduché ovládanie
  • Prívodný kábel má dĺžku 1,8 m
  • Priemer kulmy: 16 mm

Ďalšie skvelé funkcie kulmy na vlasy BABYLISS C271E

Ďalšou výhodou kulmy na vlasy je určite studený hrot, vďaka nemu môžete siahať na špičku hlavice, zabraňuje popáleniu a kulma sa tak bezpečnejšie drží v ruke. V súprave s ňou vás poteší aj kefa, takže váš look môže byť každý deň úplne odlišný. Ku komfortnému používaniu je prispôsobený aj kábel, dlhý 1,8 m, čo umožňuje relatívnu voľnosť pohybu. Pozornosť pritiahne tiež vkusne vydarený dizajn, ktorý z prístroja robí ozdobu kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Počet teplôt 1
Max. teplota 185 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Priemer 16 mm

Funkcie a príslušenstvo

Typ nadstavca Kefa
Funkcie a príslušenstvo Studený hrot, Klipsy

Farba

Farba Čierna
Kód:  BABKV613
Produktové číslo:  C271E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08