Obnoviť stránku

BaByliss C1900E

5 2 hodnotení
148,90 €

BaByliss C1900E

Uprednostňujete vlny? Lokňovacia kulma BABYLISS je nenahraditeľnou súčasťou kozmetickej výbavy žien, ktoré chcú dať zbohom rovným vlasom a vymeniť ich za prirodzené lokne a kučery, kedykoľvek si to budú priať. Táto šikovná kamoška so stabilným príkonom 40 W ušetrí mnoho energie a času s namotaním vlasov na hlavicu, pretože to všetko spraví sama za vás. Vďaka tomu si veľmi rýchlo a jednoducho zhotovíte vlny ako od profesionála. Veľkosť hlavice 100 mm ju radí k tvz. širokým kulmám, ktoré sa vybláznia hlavne na dlhých vlasoch. Rozhodujúcim faktorom pre vás môže byť aj veľmi krátky čas zahriatia, BaByliss C1900E je v priebehu 60 s pripravená pomôcť vytvoriť ten najlepší účes, čo je skôr než sa vám uvarí voda na čaj. Ak má byť výsledok bezkonkurenčný, navoľte si tiež tú správnu teplotu podľa typu a stavu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám ponúkne 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 230 °C. Jemné vlasy reagujú už pri nižšej teplote, husté a ťažké naopak vyžadujú teplotu vyššiu.

Kulma na vlasy BaByliss C1900E ...
Kulma na vlasy BaByliss C1900E ...

Významné prednosti kulmy na vlasy BaByliss C1900E

  • Automatická kulma na vlasy BABYLISS na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Materiál: Plast
  • Studený hrot garantuje bezpečnú a pohodlnú manipuláciu
  • Možnosť regulácie teploty až do 230 °C
  • Celkových možností na navolenie teploty: 3
  • Kulma má dobu nahriatia 60 s
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Ľahké a intuitívne ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 2,5 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 100 mm

Do detailu vyšperkovaná kulma na vlasy BaByliss C1900E

Čím vás táto kulma na vlasy príjemne prekvapí, je studený hrot, ktorý udržuje špičku hlavice studenú, bráni spáleniu prstov a s kulmou sa potom lepšie pracuje. Vďaka integrovanej poistke vo forme automatického vypnutia ani u chronických zábudlivcov nehrozí, že by ste niekedy zabudli kulmu vypnúť. Ak zostane nejaký čas nečinná, vypne sa sama. Samozrejmým komponentom je aj prívodný kábel, pretože je dlhý 2,5 m, takže s ním nemusíte sedieť meter od zásuvky. Za zmienku rozhodne stojí aj elegantný dizajn, vďaka ktorému sa z prístroja stane príjemný doplnok každej kúpeľne. Vďaka LCD displeji budete mať prehľad o teplote kulmy.

Kulma na vlasy BaByliss C1900E ...

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Plast
Doba nahriatia 60 s
Príkon 40 W
Počet teplôt 3
Max. teplota 230 °C
Dĺžka prívodného kábla 2,5 m
Priemer 100 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Studený hrot, LCD displej

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  BABKV645
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  C1900E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03