Obnoviť stránku

BABYLISS C1800E

4,0 1 hodnotení
113,90 €

BABYLISS C1800E

Premýšľate o zmene účesu? Stavte na vzdušné vlny. Automatická kulma BABYLISS rozhodne doma nesmie chýbať žiadnej z tých žien, ktoré si chcú vytvoriť nádherný účes plný prirodzených vĺn, a to nielen pred návštevou plesu. Táto verná pomocníčka vyniká ľahkou obsluhou, pramene natáča automaticky. Rýchlo a jednoducho s ňou vo vlasoch vytvoríte úplne efektné vlny natočené už od korienkov. Veľkosť hlavy 30 mm značí, že patrí medzi tzv. široké kulmy, ktorým najlepšie sedí práca na dlhých vlasoch. Srdcom kulmy na vlasy je inovatívny povrch z keramiky, ktorej najväčším kladom je obrovská šetrnosť k vlasom, preto citlivo nakulmuje aj vlasy veľmi jemné alebo vysušené. Potešujúcim parametrom je bezpochyby tiež bleskový čas zahriatia, BABYLISS C1800E je teda už za 100 s pripravená na okamžité použitie, čo je skôr než si rozmyslíte, v akom účese dnes vyrazíte von. Aby bol finálny výsledok nádherný, je dôležité zregulovať teplotu kulmy podľa aktuálneho stavu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám poskytne 3 teploty, ktoré dosiahnu až 230 °C. Na jemné a farebné vlasy stačí nižšia teplota, naopak, husté vlasy sa prispôsobia až pri vyššej teplote.

Kulma na vlasy BABYLISS C1800E ...
Kulma na vlasy BABYLISS C1800E ...

Zásadné funkcie kulmy na vlasy BABYLISS C1800E

  • Automatická kulma na vlasy BABYLISS na vytvorenie luxusných vĺn
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Jednoduchá regulácia teploty do 230 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 3
  • Kulma na vlasy sa nahrieva 100 s
  • Automatické vypnutie kulmy v prípade nečinnosti
  • Veľmi jednoduché ovládanie
  • Prívodný kábel má dĺžku 2,5 m
  • Priemer kulmy: 30 mm

Do detailu vyladená kulma BABYLISS C1800E

Vďaka možnosti automatického vypnutia môžete vypustiť obavy, že kulma zostane nedopatrením zapnutá. Automaticky sa po určitom čase vypne. Diskomfort nepocítite ani kvôli dĺžke prívodného kábla, má totiž 2,5 m, nie je teda potrebné, aby ste pri kulmovaní stáli celý čas tesne vedľa zásuvky. Pozornosť pritiahne tiež vkusne vydarený dizajn, vďaka ktorému nie je nutné schovávať prístroj pred návštevou do šuplíka.

Kulma na vlasy BABYLISS C1800E ...

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 100 s
Počet teplôt 3
Max. teplota 230 °C
Dĺžka prívodného kábla 2,5 m
Priemer 30 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Strieborná

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  BABKV622
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C1800E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04