Obnoviť stránku

BaByliss C1600E

4,0 1 hodnotení
103,90 €

BaByliss C1600E

Konečne tie pravé vlny takmer bez práce. Lokňovacia kulma na vlasy BABYLISS je základným kameňom kozmetickej výbavy u žien, ktoré už omrzeli rovné vlasy a chcú získať zvodne vlnitý účes, kedykoľvek si to budú priať. Táto spoľahlivá pomocníčka ušetrí mnoho energie a času s namotaním vlasov na hlavicu, pretože to všetko spraví sama za vás. Dokážete s ňou vytvoriť tvarovo efektné vlny natočené súmerne po celej dĺžke vlasov. Jadrom kulmy na vlasy je kvalitný povrch z keramiky, tá vie byť maximálne šetrná k vlasovým vláknam, ošetrí všetky pramene rovnakou teplotou a súčasne ich uhladzuje. Príjemnou vlastnosťou je rovnako krátky čas rozhriatia prístroja, BaByliss C1600E je v priebehu 12 s nachystaná na použitie, preto nevadí, ak máte na úpravu účesu minimum času. Aby bol celkový styling úplne vyhovujúci, zregulujte si teplotu kulmy podľa aktuálneho stavu vlasov a typu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám ponúkne 3 teploty, ktoré dosiahnu až 230 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, naopak husté a nepoddajné vlasy vyžadujú vyššiu teplotu kulmy. Úžasná je tiež funkcia ionizácie, ktorá vlasovým vláknam navracia krásu a lesk.

Kulma na vlasy BaByliss C1600E ...
Kulma na vlasy BaByliss C1600E ...

Významné vlastnosti kulmy na vlasy BaByliss C1600E

  • Automatická kulma na vlasy BABYLISS na dokonalé vlny
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Možnosť regulácie teploty až do 230 °C
  • Počet teplôt: 3
  • Kulma sa nahrieva 12 s
  • Bezpečnostná poistka vo forme automatického vypnutia
  • Ľahké a intuitívne ovládanie
  • Prívodný kábel je dlhý 1,8 m

Skvelé funkcie na komfortnú obsluhu kulmy na vlasy BaByliss C1600E

Vďaka poistke vo forme automatického vypnutia nie sú na mieste obavy, že kulma zostane nedopatrením zapnutá. Sama sa po nejakom čase automaticky vypne. Ku komfortnému používaniu je prispôsobený aj kábel, pretože je dlhý 1,8 m, nie je tak nutné stáť celý čas pri kulmovaní tesne pri zásuvke. Nemožno nespomenúť ani štýlový vzhľad, vďaka ktorému bude prístroj ozdobou každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 12 s
Počet teplôt 3
Max. teplota 230 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Ionizácia

Farba

Farba Strieborná, Sivá
Kód:  BAKNV336
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C1600E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11