Obnoviť stránku

Babyliss C1300

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babyliss C1300

Doprajte svojim vlasom profesionálnu starostlivosť s modernou lokňovacou kulmou značky BaByliss. Na výber máte z dvoch teplôt 190 ° C a 210 ° C. Podľa použitej hlavice je možné až 230 ° C. Dajte svojim vlnám zakaždým iný smer a vyskúšajte ich rôzne varianty. Pomôže vám s tým trojaké nastavenie dĺžky ohrevu 8, 10 a 12 sekúnd. Pri použití inej hlavice 14 sekúnd. Automatický akustický signál (4-5 - 6 tóny) signalizuje koniec obdobia styling. Dostatočne dlhá otočná šnúra vám uľahčí manipuláciu pri stylingu.

Kľúčové vlastnosti

  • automatický proces
  • keramický povrch
  • manuálne nastavenie smeru natáčaných vĺn
  • okamžité zahriatie až na 230 ° C
  • digitálny bezkartáčový motor
  • 2 výmenné hlavice s priemerom 33mm a 25mm
  • pohodlná manipulácia vďaka otočnej šnúre
  • svetelná LED kontrolka zapnutia
  • automatické vypnutie po 60 minútach

Perfektný styling

Celý proces je 100% automatický s bezuhlíkovým digitálnym motorom. V rannom zhone iste oceníte okamžité zahriatie až na 230 ° C vďaka profesionálnemu zahrievaciemu prvku. Dajte zbohom zelektrizovaným vlasom. S ionizačnou funkciou si užívajte váš dokonalý účesu každý deň. Automatické vypnutie vám navyše ušetrí obavy, či ste nezabudli kulmu omylom zapnutú. O prevádzke budete mať vždy prehľad so svetelnou LED kontrolkou.

Ochrana vašich vlasov

Keramický povlak ktorý dokonale chráni vaše vlasy. Zostanú prirodzene lesklé a hodvábne na dotyk. Iónová technológia vám zaručí lesk a zabráni nežiaducim javom ako je napríklad zelektrizovanie vlasov. Súčasťou balenia je čistiace náradie. S jeho pomocou vám kulma vydrží dlhšie plne funkčná.  

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Automatická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 14 s
Príkon 800 W
Počet teplôt 2
Max. teplota 230 °C
Priemer 33 mm

Funkcie a príslušenstvo

Typ nadstavca Špirálový nadstavec
Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Ionizácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPTkn1211
Produktové číslo:  41006198

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07