Obnoviť stránku

BABYLISS 8438E

4,7 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS 8438E

Kozmetické zrkadlo BABYLISS 8438E s osemnásobným zväčšením a podsvietením po oboch stranách je určené na osobnú hygienu mužov, žien i dospievajúcej mládeže. Každodenná hygiena sa nezaobíde bez zrkadla, s ktorým môžete preskúmať stav vašej pleti na tvári, krku a ďalších častiach tela. Nebudete tak závislí od toho, či je kúpeľňa v dosahu alebo či je voľná, aby ste tam mohli vykonať každodenné kozmetické ošetrenie pleti tváre a krku. Práve tieto situácie rieši zrkadlo BABYLISS 8438E! Môžete ho používať v pohodlí vašej izby, je dokonale podsvietené a navyše umožňuje až osemnásobné zväčšenie. Zrkadlo vám bude príjemným a spoľahlivým spoločníkom aj pri každodennom maľovaní!
Zrkadlo má priemer 20,5 cm a má obojstranné vyhotovenie, ktoré vám umožňuje z jednej strany vidieť až s osemnásobným zväčšením. Zrkadlo má kruhové 2 x 20 W podsvietenie a možnosti voľby z troch úrovní odtieňa osvetlenia, pre simuláciu vnútorného osvetlenia alebo prirodzeného svetla zvonku . Tohto nenahraditeľného pomocníka môžete otáčať podľa potreby zo strany na stranu. Zrkadlo je v chrómovom vyhotovení, ktoré sa hodí vďaka svojej univerzálnej farbe do akéhokoľvek interiéru. Môže tak zdobiť vašu spálňu alebo kúpeľňu, rovnako ako študentskú izbu. Uľahčite si svoju každodennú hygienu pomocou praktického zrkadla!
Parametre a špecifikácia:
Priemer:
20,5 cm
Vyhotovenie:
Obojstranné, jedna strana s osemnásobným zväčšením
Druh podsvietenia:
2 x 20 W
Úrovne podsvietenia:
3 voliteľné odtiene osvetlenia, pre simuláciu vnútorného osvetlenia alebo prirodzeného svetla zvonku
Spotreba:
Max. 40 W
Možnosť otáčania:
Áno
Vyhotovenie - materiál:
Celochrómové
Napájanie:
Zo siete
Ostatné:
Vypínač so svetelnou kontrolkou

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 20,5 cm
Materiál Sklo
Funkcie LED osvetlenie, Polohovacie, Obojstranné
Zväčšenie

Napájanie

Napájanie Do siete
Kód:  EAT4261s
Produktové číslo:  8438E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03