Obnoviť stránku

BABYLISS 776503

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BABYLISS 776503

Touto minižehličkou firmy Babyliss si môžete upraviť účes nielen doma, ale aj na dovolenke či na služobnej ceste. Zaoblené žehliace plochy sa dajú šikovne využiť pri vyrovnávaní aj pri kulmovaní. S ich malou plochou 1,6 x 7 cm a trochou zručnosti si môžete upraviť vlasy kedykoľvek a dosiahnuť tak dokonalého vzhľadu.

Duálne napájanie je pri cestovaní užitočné. Pri tomto výrobku môžete prepínať medzi napätím 100 V a 240 V. Celková dĺžka kulmy je 18 cm, a preto ju bez problémov uložíte do tašky, prípadne do púzdra k fénu.Vylepšený keramický povrch Satin Touch je šetrnejší k vlasom a aj maximálna teplota 180°C pri rozumnom používaní vlasy rozhodne nezničí.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilný kábel, Cestovná verzia
Materiál žehliacej plochy Keramika, Turmalín
Max. teplota 180 °C

Funkcie

Displej Bez displeja
Funkcie Rýchlonahrievanie, Svetelná signalizácia chodu

Ostatné

Farba Ružová
Kód:  EAT5162i
Produktové číslo:  776503

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02