Obnoviť stránku

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

37,90 €

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Chcete dokonalý vzhľad ako zo salónu aj z pohodlia domova? Presne také výsledky dosiahnete pomocou fénu na vlasy BABYLISS. Jeho jemné a šetrné zaobchádzanie s vlasmi vás nadchne. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením je doplnený praktickými funkciami, ako je ionizácia a studený vzduch. Sušič na vlasy je vybavený výkonným motorom so životnosťou na vysokej úrovni a príkonom 2300 W. Disponuje 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty. Obsahom balenia je tvarovacia kefa. Unikátne otvory na prúdenie vzduchu v tvarovacej kefe vám pomôžu rýchlejšie zafixovať požadovaný účes.

Fén na vlasy BABYLISS 5513PE Velvet Orchid ...

Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

  • Fén na vlasy BABYLISS vám zaistí krásne vlasy
  • Vykúzli hladké a jemné vlasy vďaka ionizácii
  • Sušič na vlasy má k dispozícii kvalitný motor s príkonom 2300 W
  • Je charakteristický 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 2 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokonalú fixáciu účesu
  • Nadstavce v balení: tvarovacia kefa
  • Dĺžka prívodného kábla má 2,2 m
  • Spolu s fénom je v balení tiež pútko na zavesenie
  • Jeho vzhľad dopĺňa fialová farba

Ióny proti krepovitým vlasom

Fén na vlasy BABYLISS vás ohromí nielen svojím vzhľadom, ale aj funkciami na kvalitnú starostlivosť o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov BABYLISS vďaka ionizácii umožňuje dosiahnuť dokonalé vlasy s hladkým a zdravým vzhľadom. Princípom fungovania fénu na vlasy s ionizátorom sú negatívne nabité ióny, ktoré zaisťujú hydratáciu vlasov a zabraňujú nežiaducemu vysúšaniu a krepovateniu. Vďaka nim vlasy zostanú svieže a plné lesku, jemnosti a prirodzenej krásy. Na záverečnú fixáciu účesu je k dispozícii praktické tlačidlo na prúd studeného vzduchu, ktorý vlasy nijako nezaťaží ani neprehreje. V balení je okrem samotného fénu na vlasy BABYLISS a nadstavcov tiež ďalšie príslušenstvo, konkrétne pútko na zavesenie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Funkcie

Funkcie Ionizácia, Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 2 300 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 2,2 m
Nadstavce Tvarovacia kefa

Príslušenstvo

Príslušenstvo Pútko na zavesenie

Farba

Farba Fialová
Kód:  BABVV219
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5513PE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07