Obnoviť stránku

Babolat Nadal JR 23

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat Nadal JR 23

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrali najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových a bedmintonových hráčov od začiatočníkov po profesionálov.

Babolat Nadal Junior 23 je tenisová raketa určená pre deti vo veku 6 až 8 rokov a je vernou podobou skutočnej rakety Rafy, ktorú pri hre používa Rafael Nadal. Vďaka hliníkovému rámu, znižujúcej hmotnosti rakety, a dĺžke rakety 585 mm, je ideálnym nástrojom pre malých tenistov. Nadštandardná veľkosť hlavy zaisťuje veľký sweetspot, a tým pádom aj vysoký komfort počas hry. Raketa je perfektným nástrojom pre začínajúcich mladých hráčov, ktorí chcú byť ako Rafael Nadal.

Hlavné prednosti:

  • nízka hmotnosť
  • väčšia hlava

Špecifikácia:

veľkosť hlavy:
600 cm2

hmotnosť s výpletom:
215 g

dĺžka:
58,5 cm

materiál:
hliník

Kód:  SPT209
Produktové číslo:  3324921175911
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08