Obnoviť stránku

Babolat E-Senca Lite G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Babolat E-Senca Lite G3

Spoločnosť Babolat bola založená už v roku 1875 a ide o najstaršiu spoločnosť špecializujúcu sa na raketové športy. Svoju reputáciu si vybudovala ponukou produktov s najkvalitnejšími technológiami a sponzoringom vo forme vybavenia pre generáciu šampiónov, ktorí vyhrávajú najprestížnejšie súťaže po celom svete. Babolat ponúka kompletný rad produktov pre tenisových a bedmintonových hráčov od začiatočníkov po profesionálov.

Tenisová raketa Babolat E-Sense Lite je určená pre širokú škálu hráčov. Vďaka uhlíkovému vláknu bola dosiahnutá váha neuveriteľných 265 g. Znížená hmotnosť rakety z nej robí ideálny nástroj pre nadšených tenistov. Veľkosť hlavy 645 cm2 je dostatočne veľká, a tak dopraje hráčovi vysoký komfort počas hry. Technológia Side Woofer zaručuje hráčovi lepší kontakt výpletu s loptičkou, a tak aj lepšiu kontrolu pri údere. To všetko pre oveľa lepší cit pre loptičku. Špeciálny oválny tvar rakety Elliptic Design minimalizuje točenie rakety a jej ohýbanie počas hry. Tenisová raketa E-Sense Lite sa tak vďaka týmto vlastnostiam stáva perfektným nástrojom pre rekreačných, ale aj stredne pokročilých hráčov, ktorí to s tenisovým športom myslia naozaj vážne.

Hlavné prednosti:

  • nízka hmotnosť
  • špeciálny oválny tvar Elliptic Design
  • technológia Side Woofer

Špecifikácia:

  • Veľkosť hlavy: 645 cm 2
  • Veľkosť gripu: G3 (4 3/8) alebo 11,1 cm
  • Hmotnosť: 265 g
  • Materiál: uhlíkové vlákno

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 256 g
Kód:  SPT198
Produktové číslo:  3324921318028
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18