Obnoviť stránku

B + W cirkulárny pre priemer 62 mm C-PL Kasemann Nano MRC XS Pro

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

B + W cirkulárny pre priemer 62 mm C-PL Kasemann Nano MRC XS Pro

High-end filter B + W typu Käsemann je vybavený pokročilou polarizačnou sendvičovou vrstvou. Tento typ má väčšiu efektivitu ako bežné polarizačné filtre a medzi profesionálmi sa zvyčajne považuje za najlepší variant. Vonkajšia nano vrstva s technológiou Multi-Resistant umožňuje úplne bezproblémové čistenie a je oveľa dokonalejšia než obvyklé MR vrstvy. Nielenže je neskutočne efektívna, je tiež tvrdšia ako sklo, takže chráni filter pred škrabancami a odpudzuje vodu a špinu.
Systém osadenia XS-Pro Digital je špeciálne určený pre zrkadlovky so širokouhlými a zoom objektívmi. Je vyrobený z mosadze a jeho matne čierny povrch zabraňuje odleskom. Výhody polarizačného filtra možno využiť pri tvorbe panorám, ale vhodný bude aj v rade ďalších situácií. Možno ho použiť na stmavnutie oblohy, zvýraznenie farieb alebo elimináciu odleskov od nekovových predmetov. Nemá negatívny vplyv na autofokus a neovplyvňuje kvalitu merania expozície.
Parametre a špecifikácia:
Typ filtra:
Cirkulárny polarizačný filter B + W C-PL Käsemann
Priemer:
62 mm

Parametre a špecifikácia

Typ filtra

Typ filtra Polarizačné

Priemer

Priemer filtra 62 mm

Ďalšie vlastnosti

Vyhotovenie filtra Klasické
Povrchová úprava MRC / Nano
Kód:  OT402l3
Rozšírená záruka: +96 mesiacov
Produktové číslo:  62CPKNSXPH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09