Obnoviť stránku

AYRTON Vixen veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Vixen veľ. L

Ak vyrážate na svojej mašine na krátke alebo dlhé cesty, zaručene sa zhodneme, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámska bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. L zaujímavo prepojuje funkčnosť a bezpečnosť a od počiatku upúta svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu šport. Táto poctivo urobená motobunda poskytuje najvyššiu bezpečnosť pri nechcených pádoch, o čo sa postará exteriérový materiál hovädzia koža.

AYRTON Vixen veľ. L je bunda na motorku, ktorá zaručí bezpečnosť aj komfort

Poriadna bunda na motorku sa ale nezaobíde bez nevyhnutných protektorov na najrizikovejších oblastiach, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. L má vo výbave kvalitné chrániče na ramenách aj lakťoch. Bundu na motorku AYRTON Vixen veľ. L môžete v pohode nosiť predovšetkým v letnom období. A v chladnom období bude užitočná prídavná termovložka. K väčšiemu luxusu prispieva aj možnosť nastavenia na mieru v oblasti pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300542
Produktové číslo:  M101-16-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14