Obnoviť stránku

AYRTON Arcon veľ. XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Arcon veľ. XL

Ak sa dopravujete na svojom motocykli do blízkych aj vzdialených miest, sami iste dobre viete, že robiť parádu musí nielen motorka, ale tiež vodič. Pánska bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. XL výborne spojila funkčnosť a bezpečnosť a už od prvého momentu nadchne dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto precízne spracovaná bunda na motorku poskytuje potrebnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí vrchný materiál polyester 600D.

AYRTON Arcon veľ. XL je bunda na motorku pre bezpečnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez chráničov na podstatných miestach trupu, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. XL má vo výbave chrániče lakťov aj ramien. Dokonalý dojem uceľuje, že pridáva taktiež chrbtový chránič. Bundu na motorku AYRTON Arcon veľ. XL si môžete obliekať počas všetkých ročných období. V úmorných teplách ale určite príde vhod systém ventilácie. A v studených dňoch príde vhod možnosť pridania termovložky. Nemusíte sa obávať ani dažďa. Bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. XL je totiž opatrená vodovzdornou úpravou. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobunda sa dá upraviť na mieru v páse a na rukávoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300007
Produktové číslo:  M100-147-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09