Obnoviť stránku

AXAGO EE25-XP WAVE

4,5 472 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 8,89 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 8,50 €/ks

AXAGO EE25-XP WAVE

Štýlovo spracovaný externý box AXAGO EE25-XP WAVE je určený NA 2.5" pevné disky. Dômyselná konštrukcia boxu umožňuje jednoducho vložiť disk bez potreby skrutkovania. Šikovný systém NA rýchle a jednoduché rozobratie boxu sa ovláda pomocou zámku na spodnej strane.

Na pripojenie k počítaču slúži bežne rozšírené rozhranie USB 2.0 a box je tak ideálny na použitie na cestách s notebookom či iným mobilným zariadením. Veľkou výhodou je USB kábel napevno prichytený v tele boxu. Počas prenášania je USB kábel bezpečne uschovaný v tele boxu, zároveň je však okamžite k dispozícii.

Napájanie boxu pomocou USB zbernice úplne postačuje vo väčšine prípadov a odpadá tak nutnosť prenášania akéhokoľvek príslušenstva. V prípade potreby pripojenia energeticky náročnejšieho zariadenia je možnosť posilnenia napájanie z dvoch USB portov pomocou pribaleného predlžovacieho USB Y kábla.

Box je možné pripájať počas chodu počítača a v prípade bežne používaných operačných systémov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. Na uloženie Vašich dát je box vybavený funkciou One Touch Backup ktorá umožní zálohovanie dát stlačením jediného tlačidla. O pripojení a činnosti disku informuje dvojica LED diód.

Vstupné rozhranie:
1× USB 2.0

Podpora zariadení:
Porty: 1× SATA
Formát: 2.5" HDD, SSD

Napájanie:
Po USB zbernici

Vlastnosti:
Úplne kompatibilné s USB 2.0 a spätne kompatibilné s USB 1.1.
Podpora prenosových rýchlostí 12/480 Mbit/s (full/high speed).
Podpora 2.5" SATA diskov s výškou 9,5 mm každej kapacity.
Možnosť pripojenia zariadenia počas chodu vďaka podpore Hot Plug.
Plná podpora plug and play.
Pripojenie pomocou priameho USB type A male konektoru na flexibilnom kábli, praktické uloženie kábla vo vnútri boxu počas prenášania.
Napájanie po USB zbernici.
Dvojfarebná LED dióda indikuje pripojenie napájania a činnosť disku.

Funkcia One Touch Backup dovoľuje vykonávať zálohu dát z PC jednoduchým stlačením tlačidla na externom boxe. Po inštalácii aplikácie z dodaného CD je možné pri prvom štarte definovať ľubovoľné adresáre na zálohovanie a potom už podľa potreby jednoduchým stlačením tlačidla vykonať zálohu týchto dát na externý disk.

Napájanie pomocou integrovaného USB kábla úplne stačí vo väčšine prípadov. V prípade potreby možnosť napájania pomocou pribaleného predlžovacieho USB kábla s dĺžkou cca 50 cm s konektormi na napájanie z dvoch USB portov.

Telo boxu sa skladá z odolných kvalitne vyhotovených plastových výliskov s praktickým matným povrchom. Box nie je nutné prenášať v ochrannom puzdre.
Montáž i demontáž skrine je veľmi rýchla a jednoduchá bez potreby skrutkovača. Horné čelo je zasunuté do drážok v dolnom čele a spoľahlivo zaistené zámkom.
Disk sa pripája priamo na SATA konektor základnej dosky a po uzavretí horného čela je v boxe veľmi dobre zafixovaný bez potreby skrutkovania.

Ďalšie údaje:
Kompaktné rozmery 132 × 81 × 17,5 mm.
Hmotnosť externého boxu iba 67 g (bez disku).
Podporované operačné systémy:
MS Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7/8/8.1/10 a novší, Windows Server 2003/2008/2012/2016 a novší (podporované všetky 32- a 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.x a vyšší, Linux s jadrom 2.4.x a vyšším.
Pozn .: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať a nie sú ani k dispozícii. Len pre MS Windows 98SE je potrebné nainštalovať ovládač ručne (je súčasťou priloženého CD).

Balenie v kartónovej škatuli s popismi v CZ, ENG, SK, PL jazyku obsahuje:
Externý box, predlžovací USB Y kábel s dĺžkou 50 cm, tlačený inštalačný návod v CZ, ENG, SK, PL, CD s W98SE ovládačom a OTB zálohovacím softvérom.

Parametre a špecifikácia

Podporované disky

Maximálna hrúbka disku 9,5 mm

Konektory

Konektory USB-A
Štandardy USB 2.0

Materiál

Materiál Plast
Kód:  AG200c
Produktové číslo:  EE25-XP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02