Obnoviť stránku

AwoX StriimLIGHT mini Color

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AwoX StriimLIGHT mini Color

Vyzerá ako malá žiarovka, avšak skrýva v sebe LED svetlo s 16 mil. farieb, reproduktor a Bluetooth. Vysvetlenie je jejdnoduché, a pritom nápadité. Nielen že ozvláštnite osvetlenie, ale hlavne môžete cez Bluetooth a zabudovaný reproduktor počúvať hudbu. Hudbu prehrávajte priamo z telefónu, tabletu či domácej audio knižnice na počítači. Len musíte mať Bluetooth 4.0 a zadarmo si stiahnite aplikáciu AwoX SmartCOLOR Control.
Jednoducho ju umiestnite do lampy s päticou E14 a po prepojení s vašim prehrávačom môžete začať počúvať svoju obľúbenú hudbu bez inštalácie káblov. Umiestnite si žiarovku napríklad do kúpeľne a vychutnajte si kúpeľ na novej úrovni! Súčasťou balenia je aj samostatné diaľkové ovládanie pre reguláciu hlasitosti a svetla.


Parametre a špecifikácie:

Audio:
Zosilňovač: triedy D
Výstup: mono

Ovládanie hlasitosti:
Cez mobilný telefón s Bluetooth
Pomocou diaľkového ovládania

Kód:  AWX004
Rozšírená záruka: +96 mesiacov
Produktové číslo:  SLmC-B3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14