Obnoviť stránku

AwoX StriimLIGHT Wi-Fi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AwoX StriimLIGHT Wi-Fi

Objavte svetlo aj zvuk zároveň, v jedinečnej LED žiarovke StriimLIGHT WiFi, od spoločnosti AWOX s integrovaným WiFi reproduktorom. Jednoducho ju umiestnite do akejkoľvek štandardnej lampy a po pripojení na vašu domácu Wi-Fi sieť môžete začať počúvať svoju obľúbenú hudbu bez inštalácie káblov. Umiestnite si žiarovku napríklad do kúpeľne a vychutnajte si kúpeľ na novej úrovni! Hudbu prehráte z vášho smartfónu, tabletu alebo počítača, z ktorých možno žiarovku ovládať cez mobilnú aplikáciu AwoX StriimCONTROL. Tá je dostupná na Androide, App Store (pre iOS zariadenia) a na stránkach výrobcov pre MAC a počítače s operačným systémom Windows.

V aplikácii si jednoducho môžete tiež stlmiť svetlo a vytvoriť si tým príjemnú atmosféru pre počúvanie hudby podľa vašej nálady. Súčasťou je známa aplikácia, hudobná služba Deezer, alebo internetové rádio vTuner, teda svoju žiarovku môžete premeniť aj na plnohodnotný prehrávač internetových rádií. Súčasťou balenia je aj samostatné diaľkové ovládanie pre reguláciu hlasitosti a intenzity svetla. S viac žiarovkami StriimLIGHT WiFi možno navyše vytvárať synchronizované zvukové aj svetelné zóny. Žiarovka v úplne novom poňatí!
Parametre a špecifikácie:
Integrovaný reproduktor:
Priemer: 50 mm
Frekvencia: 200 Hz-20 KHz
10 W
 

Ďalšia výbava a funkcie:
Wi-Fi (802.11 b/g/n)
Aplikácia AwoX StriimCONTROL zadarmo na stiahnutie (Google Play, App Store)
Funguje aj pri vypnutom mobilnom telefóne
Žiarovka vám rozšíri Wi-Fi signál vo vašej sieti
Synchonizované počúvanie hudby na viacerých žiarovkách
Bezdrôtové ovládanie svetla
Diaľkové ovládanie
Podporované audio formáty:
MP3, AAC, WAV, PCM, FLAC
Rozmery (V × Š × H):
111,5 × 95 × 95 mm
Hmotnosť:
680 g
Príkon:
10 W
Pätica:
E27

Kód:  AWX003
Rozšírená záruka: +96 mesiacov
Produktové číslo:  SL-W10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04