Obnoviť stránku

Avon Perceive for Men EdT 100 ml

13,90 €

Avon Perceive for Men EdT 100 ml

Ak sú vám sympatické pánske vône, zvážte kúpu toaletnej vody AVON. Pánska toaletná voda AVON bude spoločne s vami pripravená čeliť všetkým výzvam. Energická, svieža a intenzívna citrusová vôňa pôsobí ako explózia nového elánu a omladzuje. Vonná kompozícia oplýva ľahkosťou a sviežosťou, takže nepôsobí v horúcich dňoch ťažko. Odhaľte svoju osobnosť všetkým naokolo s toaletnou vodou AVON, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody Avon Perceive for Men EdT 100 ml

  • Toaletná voda AVON má v sebe najmä pánske tóny vôní
  • Základom hlavnej zložky je citrusová prímes
  • K vonným zložkám sa pridáva aj céder
  • Objem flakónu: 100 ml
  • Nechajte sa rozmaznávať podmanivou vôňou

Toaletná voda AVON prináša špecifickú vôňu

Zistite, čo sa skrýva za toaletnou vodou AVON. Hlavná citrusová vôňa vás na prvý nádych očarí svojimi vhodne zvolenými kombináciami. Zatiaľ čo si budete užívať prvý nádych živej a nevtieravej vône, osviežujúce akordy vonných zložiek, konkrétne céder, sa postará o nezabudnuteľné spomienky. Jej objem dosahuje 100 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežný deň aj na večer. Odprevadí vás na prvé rande, oslavu u priateľov alebo pracovnú schôdzku.

Zloženie

Alcohol, Aqua, Parfum, glycerín, Disodium Edta, Ci 60730, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Coumarin, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral, Evernia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Vonné zložky Céder

Objem

Objem 100 ml
Kód:  AVOpf031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1490710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19