Obnoviť stránku

Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Avionaut ULTRALITE - Milan Red + Isofix základňa

Autosedačka Avionaut Ultralite je určená pre bezpečnú prepravu detí autom. Je možné ju používať od narodenia dieťaťa až do jeho 13 kg. Autosedačka spĺňa najprísnejšie európsku bezpečnostnú normu i-Size a spoľahlivo ochráni vaše dieťa počas jazdy autom. Sedačka je mimoriadne ľahká, čo pri prenášaní ocenia najmä ženy. So svojou hmotnosťou 2,5 kg sa jedná o najľahší autosedačku kategórie 0 + na trhu. Vnútro autosedačky obsahuje expandovaný penový polypropylén, ktorý je ľahký, pružný aj ohybný a výrazne znižuje otrasy počas cestovania. Použitím kompozitných materiálov a karbónových vlákien bolo dosiahnuté veľmi nízkej váhy autosedačky, pri zachovaní maximálnej pevnosti a schopnosti absorbovať nárazy. Majte svoje deti spoľahlivo pripútané v bezpečnej autosedačke!

vlastnosti autosedačky

  • Je určená pre deti od narodenia do 13 kg
  • Patrí do skupiny 0+
  • Spĺňa európsku bezpečnostnú normu i-Size
  • Má hmotnosť 2,5 kg
  • Vnútro sedačky obsahuje EPP materiál
  • Rozmery sedačky š 44 × v 58 × h 70 cm
  • Rozmery základne š 37 × 26 × h 65 cm
  • Hmotnosť základne 6,5 kg

Bezpečie detí je základom

Pre maximálne bezpečie dieťaťa sa autosedačka pripevňuje do automobilu pomocou základne iQ Isofix, ktorá je dodávaná spolu s autosedačkou. Uchytenie autosedačky do auta je veľmi jednoduché. Vďaka systému Click'n'Drive autosedačku rýchlo a ľahko nasadíte na základňu iQ Isofix, správne nasadenie vám potvrdí zvukový signál. Autosedačka sa vždy inštaluje proti smeru jazdy. V prípade potreby je možné autosedačku pripevniť pomocou 3-bodových bezpečnostných pásov automobilu. Sedačka pre deti je pohodlná a dôraz je kladený aj na dizajn a praktickosť. Vzhled zodpovedá najnovším trendom, materiály sú jemné, príjemné na dotyk a snímateľný poťah je možné prať v práčke. Zverte pohodlie a bezpečnosť vášho dieťaťa do rúk odborníkov!

Pohodlie a bezpečná jazda pre vaše deti

Súčasťou autosedačky sú výškovo nastaviteľné 5-bodové bezpečnostné pásy, protislnečné clona, ??vložka pre bábätko od 45 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pre jednoduché prenášanie. Bočné opierky zaisťujú vďaka svojej hĺbke ochranu hlavy v prípade bočného nárazu. Autosedačka Ultralite vytvára cestovný systém s kočíkmi popredných svetových značiek, s pomocou bežne dostupných adaptérov je možné ju pripevniť na podvozok väčšiny kočíkov. To uľahčí prácu a prevážanie bábätiek najmä v prvých mesiacoch po narodení. Autosedačka Avionaut Ultralite bola navrhnutá v spolupráci s projektantmi a konštruktérmi so skúsenosťami v leteckom odvetví. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, garantujúci 100% kontrolu nad ich výrobou a najmä nad použitými materiálmi.Neriskujte životy svojich detí, používajte autosedačky tej najvyššej kvality!

Kód:  AVIN023
Produktové číslo:  5907603466750

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09