Obnoviť stránku

AVerVision M90UHD

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 179 €

AVerVision M90UHD

Predveďte študentom všetky typy materiálov mimoriadne názorným spôsobom a v mimoriadnej kvalite s vizualizérom AVerVision M90UHD. Uskutočnite svoje prezentácie s vedomím, že účastníkom neunikne jediný obrazový detail. Plne nastaviteľné mechanické rameno vizualizéra AVerVision M90UHD je možné pohodlne ovládať jednou rukou a sklopiť do polohy na prenášanie a uloženie. Celý proces výučby je možné jednoducho nahrávať a následne prehrávať intuitívne jediným stlačením. 

Kľúčové vlastnosti vizualizéra AVerVision M90UHD

  • Vizualizér AVerVision M90UHD na prezentácie v najvyššej kvalite
  • Plne nastaviteľné mechanické rameno
  • Jednoduché nahrávanie a prehrávanie prezentácie
  • Zoom o 322-násobnej celkovej kapacite
  • Fotoaparát so 4K UHD zobrazením
  • Funkcia automatického nastavenia
  • Zobrazenie materiálov o veľkosti A3
  • Pripojenie displejov a počítačov cez HDMI, VGA a USB

Vynikajúca kvalita obrazu vizualizéra AVerVision M90UHD

Vizualizér AVerVision M90UHD vyniká 322-násobnou celkovou kapacitou zoomu vytvoreného 14-násobným optickým a 23-násobným digitálnym zoomom. Do najmenších podrobností vykreslené dokumenty ponúkne 13-megapixelový fotoaparát so 4K UHD zobrazením. Funkcia automatického ostrenia, sprostredkuje ostrý obraz aj v prípade pohybujúcich sa predmetov. 

Jednoduchá obsluha a AI funkcie vizualizéra AVerVision M90UHD

AVerVision M90UHD ponúka množstvo sofistikovaných funkcií ovládaných inštinktívnymi tlačidlami. Presné zobrazenie materiálov s veľkosťou až A3 umožňuje indikátor polohy na hlave kamery. Široké možnosti pripojenia vizualizéra AVerVision M90UHD k displejom a počítačom umožňujú konektory HDMI, VGA a USB. Funkcia umelej inteligencie softvéru AVerTouch prepojí vizualizér s mobilnými zariadeniami na zdieľanie obsahu


Kód:  JT181c2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  35054825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19