Obnoviť stránku

AVerMedia Live Streamer (BO311)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AVerMedia Live Streamer (BO311)

AVerMedia Live Streamer (BO311) – štartovací balíček pre začínajúcich streamerov

Streamovať pre stovky alebo tisíce divákov je veľký zážitok. Stačí len málo a môžete si to vyskúšať na vlastnej koži. AVerMedia Live Streamer (BO311) je streamovací set obsahujúci záznamové zariadenie, kameru a mikrofón. Zapojte záznamové zariadenie a spustite prvý stream.

AVerMedia Live Streamer

Skvelé podmienky na streamovanie

Začínať sa streamovaním je celkom ťažké. A práve preto sa nechcete rozptyľovať nefunkčným príslušenstvom. Streamovací set AVerMedia Live Streamer stačí pripojiť do PC USB a máte všetko nachystané vrátane kamery a mikrofónu.

AVerMedia Live Streamer

Citlivý mikrofón

Pri komunikácii s divákmi musíte byť dobre počuť. To je parketa jednosmerného USB mikrofónu AM310 so vzorkovacou frekvenciou 48 kHz. Skrátka ide o čistý štúdiový zvuk u vás doma.

AVerMedia Live Streamer

Full HD obraz

Live Streamer CAM 313 je pripravená zaznamenávať vo Full HD rozlíšení pri 60 FPS. Ide o ideálnu kvalitu, ktorá stačí pre drvivú väčšinu publika.

Podporovaný softvér

Spoločnosť AVerMedia prostredníctvom aplikácie REcentral umožňuje súbežné vysielanie na rôznych platformách vrátane YouTube, Twitch a Facebook. K dispozícii sú tiež zdarma dodávané pluginy AVerMedia StreamEngine a CamEngine, ktoré podporujú aplikácie tretích strán, ako sú Streamlabs OBS, OBS a XSplit. Integrovaný H.264 hardvérový enkodér pri použití sa StreamEngine zaisťuje nulové vyťaženie procesora počítača.

AVerMedia Live Streamer

Kľúčové vlastnosti AVerMedia Live Streamer (BO311)

  • Kompletný streamovací set s kamerou, mikrofónom a strihovou kartou
  • Streamovanie vo Full HD pri 60 FPS
  • Aplikácia REcentral podporuje súbežné vysielanie na rôznych platformách vrátane YouTube, Twitch a Facebook
  • Jednoduché a rýchle zapojenie

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Nahrávanie

Typ

Spôsob pripojenia USB 2.0

Určenie

Určenie Pre notebooky a počítače
Kód:  JT126a1
Produktové číslo:  61BO311000AE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09