Obnoviť stránku

AVerMedia ExtremeCap UVC

4,5 2 hodnotení
86,90 €

AVerMedia ExtremeCap UVC

Záznamové zariadenie AVerMedia ExtremeCap UVC

Vysielanie videí na profesionálnej úrovni počas ciest vám umožní zariadenie ExtremeCap UVC. Ide o konvertor HDMI na USB-C 3.0, ktorý odosiela videá do mobilného zariadenia, alebo notebooku. Použitie je jednoduché. Pripojte DSLR kameru cez ExtremeCap UVC k vášmu mobilnému telefónu, alebo notebooku, otvorte vysielaciu aplikáciu podporujúcu USB kameru a môžete spustiť živé vysielanie.

Full HD @ 60 FPS

Kvalita záznamu

Windows, MacOS, Ubuntu

Kompatibilita

USB 3.0 Type C

Rozhranie

AVerMedia ExtremeCap UVC

AVerMedia ExtremeCap UVC zvládne až 1 080p v 60 FPS

Potrebujete pracovať s vysokou obrazovou kvalitou bez stratovej komprimácie? Externé záznamové zariadenie AVerMedia ExtremeCap UVC vám umožní zaznamenať HDMI video zdroj v čistom, nezmenenom a vysoko kvalitnom Full HD rozlíšení bez zbytočnej kompresie.

AVerMedia ExtremeCap UVC

Široká kompatibilita

Externé záznamové zariadenie AVerMedia ExtremeCap UVC je kompatibilné so všetkými hlavnými softvérovými produktmi na nahrávanie videí a živého vysielania vrátane OBS, Wirecast, XSplit, Adobe Flash Media Live Encoder.

AVerMedia ExtremeCap UVC

Praktická skladacia konštrukcia

ExtremeCap UVC je zariadenie typu Plug & Play, ktoré nevyžaduje žiadnu inštaláciu. Preto prakticky okamžite funguje na platformách Windows, Mac a Linux.

Systémové požiadavky na nahrávanie

Pre Full HD rozlíšenie pri 60 FPS
Operačný systém:
Windows 10 (64 bit)
Desktop:
Intel Core i5-4400, alebo vyšší + NVIDIA GeForce GTX 660, alebo vyššia
Notebook:
Intel Core i7-4810MQ + NVIDIA GeForce GTX 870m, alebo vyššie
Operačná pamäť:
4 GB RAM (8 GB odporúčané)

Kód:  JT125f3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  61BU1100A0AB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11