Obnoviť stránku

AverMedia DVD EZ Maker DeLuxe

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AverMedia DVD EZ Maker DeLuxe

Vynikajúca strihová karta vhodná pre prevod videa z analógových nosičov do digitálnej podoby.Už nemusíte mať obavy zo straty videá, ktoré bolo nahraté na starých videokazetách.S DVD EZMaker PCI Deluxe ľahko a rýchlo prevediete video z pôvodne analógového zdroja do digitálneho formátu DVD alebo VCD.Karta má integrovaný MPEG-2 enkodér čo výrazne znižuje vyťaženie procesora.Je to úplne ideálne riešenie pre zachytávanie videa z analógových zariadení, ako sú DV, V8, VHS, DVD a VCD prehrávače, priamo na disk vášho počítača.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti: Zachytávanie videa a digitálne uloženie z analógových zdrojov (VHS, camcorder, VCR) Vstavaný hardvérový dekodér podstatne znižuje zaťažovanie procesoru a vylepšuje kvalitu obrazu Funkcia Direct-to-disc umožnuje záznam videa priamo na DVD alebo VCD Možnosť oddelenia audiostopy Bohaté možnosti úprav videa Softvér s jednoduchým a príjemným užívateľským prostredie
Rozhranie:
32-bitov PCI
Vstupy:
Kompozitný (RCA)
S-Video
RCA Audio (L/R)
Požiadavky na systém:
Pentium 4 2.2 GHz/AMD Athlon 2200 + MHz
Volný PCI Slot
Zvuková karta
Grafická karta s 8MB pamäte
aspoň 5GB voľného miesta na pevnom disku
Windows 2000 SP4/XP SP1
Obsah balenia:
AVerMedia DVD EZMaker PCI Deluxe
Inštalačné CD (vrátane CyberLink PowerDirector 4.0 DE \u0026amp; PowerProducer 3.
Kód:  JT110b2
Produktové číslo:  61C1150000AM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17