Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Aver TV DVD EZMaker 7

4,0 88 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
62,90 €

Aver TV DVD EZMaker 7

AVerMedia DVD EZMaker 7 vyrieši všetky vaše problémy s hromadami starých VHS kaziet. Teraz môžete ľahko previesť vaše obľúbené staré filmy do digitálnych formátov a dokonca vylepšiť ich kvalitu ako profesionál, alebo dokonca sprístupniť tieto videá na YouTube a Facebooku! Ľahkú prenosnosť navyše zaisťuje rozhranie USB a kompaktné vreckové vyhotovenie.
AVerMedia DVD EZMaker 7 ľahko prevedie nahrávky z rôznych analógových video signálov do univerzálneho DVD alebo VCD formátu, bez nepríjemných chýb! Cez rýchle rozhranie USB 2.0 môžete váš stolný počítač, prípadne notebook, spojiť s domácimi video zariadeniami, ako napríklad DV, V8, VHS, DVD a VCD prehrávačmi pomocou jediného kroku - stačí zapojiť a všetko je pripravené! Priložený Cyberlink softvér vám umožňuje ľahko si vytvoriť vaše vlastné menu a editovať akýkoľvek videozáznam. Zároveň môžete importovať vaše obľúbené zábery, organizovať a upravovať ich a vytvoriť si tak svoje vlastné filmy.
Parametre a špecifikácia:
Funkcie a vlastnosti:
Digitalizácia VHS kazietUpravenie kvality pomocou jediného kliknutia myšouUpload na YouTube a FacebookPrevedenie do formátu pre iPod & PSPVytvorte si vlastné štýlové menuKonverzia do DVD/VCD formátuPodpora formátu H.264Prednastavené „Magical Video" editačné nástrojeObsahuje jedinečné predpripravené efekty a šablónyPodpora rozličných média formátovPodpora veľkého množstva A/V zariadeníEditácia, organizovanie a správa vašich videozáberov
Priložené programy:
CyberLink PowerDirector 8 DE
PowerProducer 5 DVD

Kompatibilita:

Windows 8/7/Vista/XP (32/64-Bit)

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Prevod starých formátov videa

Podporované štandardy

Podporované kodeky H.264

Typ

Spôsob pripojenia USB 2.0

Určenie

Určenie Pre notebooky a počítače
Kód:  JT115a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  61C0390000AK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17