Obnoviť stránku

Aver GS313 Ballista Duality

4,4 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Aver GS313 Ballista Duality

Prémiový zvuk pre hranie

Priamo doprostred vášho herného sveta vedie neuveriteľná zvuková púť. Reproduktory Aver GS313 Ballista Duality sú sprievodcom počas tohto dobrodružstva. Herná zvuk sa od domáceho kina alebo iných typov zvukových zariadení líšia a váš audio systém musí byť na tento odlišný herný svet pripravený. Reproduktory poskytujú krištáľovo čistý, vysokofrekvenčné zvuk bohatý na basy a minimalizujúce skreslenia. Toto je zvuk hranie prevedený do reality.


Herná reproduktory 50 W

Bohaté možnosti pripojenia

Presné ovládanie je kľúčom ku každému víťazstvu. Reproduktory Unity so sebou prinášajú centrálny ovládací konzolu všade tam, kde ju potrebujete. Multifunkčná konzola poskytuje regulátor hlasitosti, výkonu a basov na dosah ruky. Nezabúdame ani na vaše A / V zariadenia - konzole zahŕňa aj RCA a 3,5 mm AUX konektory, takže si svoje audio prostredie môžete prispôsobiť.
Samozrejme nesmie chýbať ani pohodlný výstup na poriadna slúchadlá. Či už vás hra zavedie kamkoľvek, všetko máte plne pod kontrolou.

dvojpásmové satelity

Tak ako nehráte so zavretými očami, rovnako tak nie je dôvod používať reproduktory, ktoré nezvládajú poriadny zvuk. Diskrétne vyzbrojené crossover sietí prináša reproduktory Aver neuveriteľne ostré nízke frekvencie sa sviežim stredným rozsahom.
S veľkorysým 6,5 "subwooferom, 2,75" ovládačmi a na mieru vytvoreným 1 "tweeterom, sú 2,1 reproduktory vyvinuté tak, aby mohli vykresliť každý nádych, zúfalé prehltnutie alebo nervy drásajúce napätie.

Nezávislá regulácia basov a výšok

Vychádza najnovšia hra s neuveriteľným audio pozadím, ale vaše reproduktory sú vyrobené len pre mono. To, čo potrebujete, je sada reproduktorov navrhnutých pre zážitok z počúvania. Reproduktory Aver GS313 Ballista Duality dodávajú nastaviteľnú reguláciu výšok a basov pre dosiahnutie výnimočnej rovnováhy frekvencií. Vytvárajú tak plný a bohatý zvuk bez straty detailov.

Kód:  JT145a2
Produktové číslo:  40AAGS313ALG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07