Obnoviť stránku

Avengers Titan Hero Power FX Iron Man 30 cm figúrka

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Avengers Titan Hero Power FX Iron Man 30 cm figúrka

Ak ste milovníkom série Avengers, komiksov či filmov od Marvelu a k tomu vášnivý zberateľ figúrok superhrdinov alebo len chcete zaobstarať svojim deťom novú hračku, potom vám nesmie chýbať táto unikátna figúrka Titan Hero Power FX Iron Man s možnosťou prepojenia ďalšieho príslušenstva Power FX. Hrdina z Avengers, známy ako Tony Stark, vošiel do podvedomia divákov vďaka svojmu jedinečnému obleku, ktorý mu prepožičiava nadprirodzené schopnosti. Táto postavička od jedného z najväčších výrobcov hračiek Hasbro je vhodná ako darček pre každého fanúšika alebo na doplnenie vašej zbierky. Figúrka Iron Mana nesie autentický vzhľad z filmu Avengers: Endgame a vďaka pohyblivým kĺbom ju pri hraní ocenia aj deti. Navyše je jej súčasťou tiež Power FX príslušenstvo v podobe špeciálnej zbrane, z ktorej sa dajú strieľať projektily. Pri pripojení tejto zbrane k paži figúrky sa môže hračka prihovárať typickými hláškami z filmu. Avengers Titan Hero Power FX Iron Man určite poteší každého chlapca od 4 rokov, ale aj dievčatá, ktoré majú rady Avengers a svet Marvelu. Vyžaduje 3 batérie typu A76, ktoré sú priložené v balení na skúšobné použitie hračky.


Kľúčové vlastnosti figúrky Avengers Titan Hero Power FX Iron Man

  • Zberateľská figúrka od spoločnosti Hasbro známeho superhrdinu Iron Mana z Avengers od Marvelu
  • Postavička zo série Avengers Titan Hero je zberateľskou figúrkou a zaujímavou hračkou zároveň
  • Postavičku s veľkosťou 30 cm môžete vďaka pohyblivým kĺbom nastaviť do rôznych postojov
  • Dizajn hračky je inšpirovaný hodnoverným vzhľadom z filmu Avengers: Endgame a je autentickou napodobeninou superhrdinu Iron Mana
  • Hračka Titan Hero Power FX Iron Man, vyrobená z kvalitného a odolného plastu, je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Príslušenstvo Power FX v podobe špeciálnej zbrane schopné vystreľovať projektily je súčasťou balenia
  • Pri pripevnení zbrane Power FX na pažu figúrky vydáva hračka zvuky v podobe hlášok z filmu Avengers: Endgame
  • Figúrka Avengers Iron Man je vhodná ako hračka, do zbierky alebo ako darček
  • Produkt vyžaduje 3× 1,5 V batérie typu A76 (demo batérie sú súčasťou balenia)

Legendárny Iron Man zo série Avengers Titan Hero Power FX sa hodí do zbierky aj na hranie

Každého fanúšika Avengers a komiksov aj filmov od Marvelu bezpochyby poteší táto nová figúrka postavičky dobre známeho superhrdinu Iron Mana. Hračka Titan Hero Power FX Iron Man je navrhnutá podľa vzhľadu Tonyho Starka z filmu Avengers: Endgame, ktorému špeciálny oblek prepožičiava výnimočné schopnosti. Figúrka Avengers Titan Hero Power FX Iron Man vás oslní svojou prepracovanosťou danou pôvodom od jedného z najväčších výrobcov hračiek - Hasbro. Pre správne fungovanie hračky sú potrebné 3 ks A76 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Súčasťou balenia pohyblivej figúrky Iron Mana z Avengers je aj špeciálne Power FX príslušenstvo

Jedinečný hrdina Iron Man je dnes už celosvetovo známy a figúrka s jeho podobou poteší snáď každé dieťa. Vďaka pohyblivým kĺbom zvláda hračka Avengers Titan Hero Power FX Iron Man aj rôzne postoje a ešte tak povyšuje zážitok z hrania na ďalšiu úroveň. Figúrku môžete prepojiť s Power FX príslušenstvom v podobe špeciálnej zbrane, ktorá strieľa projektily a je súčasťou balenia. Hračka vydáva zvuky v podobe typických hlášok z filmu Avengers: Endgame. Zakúpením 30 cm vysokej figúrky Iron Mana, vyrobenej z kvalitného a odolného plastu, potešíte nielen deti, ktoré sa s ňou môžu hrať, ale aj každého zberateľa či fanúšika Avengers a Marvel sveta.




Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Výška hračky

Výška hračky 30 cm

Vlastnosti

Typ Akčné
Druh Postavičky
Použitie Zberateľské
Vlastnosti S pohyblivými končatinami
Počet figúrok 1 ks
Materiál Plast

Poznáte z

Poznáte z Iron Man

Druh

Druh Figúrky
Kód:  HRAif12971
Produktové číslo:  5010993550906

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01