Obnoviť stránku

Avengers Legends Gear War Machine Helmet

Príslušenstvo k tovaru

Avengers Legends Gear War Machine Helmet

S interaktívne prilbou Avengers Legends Gear War Machine Helmet sa nebudete musieť hanbiť vyraziť na stretnutie fanúšikov Marvel sveta a ďalšie sci-fi stretnutia. Prilba nie je len autentický doplnok kostýmu, ktorý je inšpirovaný hrdinom Tony Starkom ako Iron Manom, ale zároveň je cenený zberateľský kus. Vďaka veľmi kvalitnému spracovaniu a vierohodnému vzhľadu si ju neobľúbia iba mladiství, ale aj dospelí. Prilba Gear War Machine Helmet je vybavená dvoma LED svetlami v očiach pre charakteristický vzhľad a úžasným zvukovým sprievodom. Na spustenie elektronických efektov sú potrebné 3 batérie typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia.


Kľúčové vlastnosti párty doplnku Avengers Legends zberateľská interaktívna prilba Gear War Machine Helmet

  • Ikonický doplnok ku kostýmu postavy superhrdinu iron Mana z Avengers z Marvel sveta
  • Autentická maska Tonyho Starka v životnej veľkosti 1 : 1
  • Kvalitné spracovanie a vierohodný dizajn robia z prilby skvelý kúsok pre zberateľov
  • Nastaviteľná prilba Avengers Legends Gear War Machine Helmet disponuje 2 LED svetlami pre efekt „svietiacich očí“ a úžasnými zvukovými efektmi pri elektronickom otváraní prilby
  • Potrebné 3 ks AA batérií nie sú súčasťou balenia prilby Gear War Machine Helmet
  • Maska podporuje fantáziu a zmysel pre hru
  • Prilba je vhodná pre osoby staršie ako 10 rokov

Pripravte sa na hrdinskú akciu s autentickou prilbou Avengers Legends Gear War Machine Helmet

Ak si chcete vytvoriť vierohodný kostým iron Mana s prilbou Gear War, alebo len milujete všetko o Avengers a Marvel, autentická prilba Tonyho Starka je pre vás presne to pravé. Pôvod tejto masky u jedného z najväčších výrobcov hračiek Hasbro len potvrdzuje výnimočnú kvalitu a prémiový dizajn prilby Avengers Legends Gear War Machine Helmet.

Interaktívna prilba iron Mana je ako vystrihnutá z filmového plátna

Prilba Iron Mana perfektne doplní váš kostým, alebo Avengers zbierku. Maska ponúka interaktívne vybavenie v podobe svietiacich očí vďaka dvom LED svetlám a k tomu pridá aj zvukové efekty. Tieto detaily váš cosplay urobia ešte vierohodnejším. Na ich fungovanie sú však potrebné 3 ks AA batérií, ktoré v balení prilby Avengers Legends Gear War Machine Helmet nenájdete.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 18 rokov
Kód:  HRAbz15892
Produktové číslo:  5010993765270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08